fred-astaire-titel

6 zwaarverzekerde lichaamsdelen van beroemdheden

Hoeveel zijn je smaakpapillen waard? Of je linker middelvinger? Waarschijnlijk hoef je dit soort vragen nooit te beantwoorden. Deze mensen deden dat wel. Maar zij verdienen dan ook de kost met hun bijzondere lichaamsdelen. Een onbetaalbare glimlach waar een prijskaartje aanhangt en vijf andere vreemde dingen die beroemdheden hebben verzekerd.

110 duizend euro: de dansbenen van Fred Astaire

Duizendpoot Fred Astaire verzekerde als een van de eersten zijn benen. Niet meer dan logisch met alle capriolen die hij uithaalde.

fred astaire

100 miljoen euro: de wapens van Cristiano Ronaldo

De duurste mannelijke benen van dit moment zijn trouwens die van voetbalster Cristiano Ronaldo: als hij ze breekt krijg hij een slordige 100 miljoen euro. Gelukkig is ie er zelf ook zuinig op.

Ronaldo

1.2 miljoen euro: de middelvinger van Keith Richards

Keith Richards van the Rolling Stones verzekerde zijn linker middelvinger omdat deze van essentieel belang is voor zijn gitaarspel en de interactie met fans.

dv1bM0pp_o4

5 miljoen euro: de neus van Ilja Gort

Wijnboer van eigen bodem Ilja Gort heeft zijn neus goed verzekerd. Zonder reukvermogen zou hij immers geen wijn meer kunnen maken. En een neus is niet alleen heel nuttig, je bent ook onherkenbaar zonder.

nose

22 miljoen euro: de smile van Julia Roberts

De prijs van meest waardevolle glimlach gaat naar Julia Roberts. Het is dan ook wel een angstaanjagend mooie.

julia roberts

Onbekend bedrag: de buik van Patty Brard

En last but not least: tegenwoordig worden bekende deelnemers aan Nederlandse tv-programma’s steeds vaker verzekerd. Misschien dat dit er iets mee te maken heeft.

patty

You may also like...

2 Responses

  1. Hester zegt:

    Ik mis de billen van Jennifer Lopez..

  2. Stefan zegt:

    @Hester ik ook