Aanrader: houd een grote verzekeringschoonmaak

Wilt u zonder veel moeite besparen op uw verzekeringen? Houd dan een grote verzekeringschoonmaak! Neem al uw dekkingen eens kritisch onder de loep. Welke zijn overbodig en welke zijn juist net niet goed genoeg?

Zelf.nl neemt u mee langs alle belangrijke schadeverzekeringen. Deze worden behandeld in zes korte artikelen. Elke dekking komt aan bod en er wordt duidelijk ingegaan op welke punten u kunt besparen. Nu of in de toekomst. Zelf.nl helpt u om kritisch naar uw verzekeringspakket te kijken.

You may also like...

7 Responses

 1. Marten zegt:

  Met een motorverzekering erbij was het pakket voor mij nog aantrekkelijker, een overweging waard??

 2. A.Dalm zegt:

  Voor wie is deze advertentie. Mijn naam is niet Martin???

 3. Fick, W.H.C.J. zegt:

  Ik wordt niet geaccepteerd voor de ongevallenverzekering.
  Kunnen jullie mij uitleggen hoe dit zit?
  Ik ben 69 jaar en mijn vrouw 64 jaar.
  Ik heb meerdere verzekeringen bij jullie afgesloten.
  Groeten,
  William Fick
  Aristotelesstraat 262
  7323 MS Apeldoorn

  • Lars zegt:

   Bedankt voor uw reactie. Een ongevallenverzekering kunt u tot uw 65e bij ons afsluiten. Daarna is dat niet meer mogelijk.

 4. G.Kappers zegt:

  alle afgesloten verz. auto,reis,annul en inboedel verzekeringen goed overwogen afgesloten alleen is mijn vraag kan ik ook nog een korting verkrijgen op mijn inboedel verz. daar ik een politie keurmerk veilig wonen heb.Daar ontvang ik graag een antwoord op.!

  • Lars zegt:

   Een dergelijk beveiligingscertificaat heeft geen invloed op de hoogte van uw premie. Het heeft wel invloed op de maximale vergoeding bij diefstal van uw spullen. Er is dan namelijk geen maximum schadebedrag meer. Zie punt 30u in onze polisvoorwaarden: http://zelf.nl/documents/2