Update: Auto met vier lekke banden op de weg

UPDATE:
Deze aanbieding geldt inmiddels niet meer. Wij verlenen geen 50 % korting meer op een pechhulppolis bij Route Mobiel als u een Zelf.nl autopolis sluit.

Nu.nl meldt vandaag dat er gisterochtend een man van de weg gehaald is die in een auto reed met vier lekke banden. De Letse automobilist vond blijkbaar dat de auto nog veilig genoeg was om er de weg mee op te gaan.

Niet 1, maar 4 lekke banden!

Gevaar op de weg

De politie zag de auto maandag in Rotterdam rijden op de Putselaan en hield de man tegen. De auto bleek ook geen linkerbuitenspiegel te hebben. De bestuurder, een 36-jarige Let, verklaarde op het bureau via een tolk dat hij het voertuig voor zijn baas naar een garage moest brengen. Hij kreeg een bekeuring voor het veroorzaken van gevaar of hinder op de weg. De auto is daarna per takelwagen verder vervoerd.

Het voordeel van Zelf.nl

De autoverzekering van Zelf.nl is altijd voordelig. U betaalt altijd een lage premie, ongeacht het aantal kilometers dat u maakt. Maakt u ineens veel meer of minder kilometers? Dit heeft geen invloed op de hoogte van uw premie. Uw verzekering bij Zelf.nl blijft goedkoop! Bereken direct zelf uw premie.

Dubbel voordeel

Wanneer u kiest voor de autoverzekering van Zelf.nl kiest u voor kwaliteit tegen een zeer lage prijs. Dat geldt ook voor de Pechhulp Service van Route Mobiel. Juist daarom is de Pechhulp Service van Route Mobiel de ideale aanvulling op uw autoverzekering. U krijgt bij het afsluiten van een Zelf.nl autoverzekering nu het eerste jaar de Pechhulp Service Nederland voor de halve prijs!

You may also like...