Autoverzekering vergelijken: AEGON

Het is weer donderdag. Tijd om onze autoverzekering te vergelijken met die van een ander. Met deze vergelijking krijgt u een beter beeld van alle verzekeraars die Nederland rijk is. De premies en andere zaken in deze vergelijking worden vergeleken aan de hand van de websites van de verzekeraars. Deze week een vergelijking tussen de autoverzekering van Zelf.nl en die van AEGON.

In de autoverzekering vergelijken van deze week kijken we naar de verzekering voor een Fiat Stilo 1.6 uit 2004. We kiezen voor een WA+ Beperkt Casco autoverzekering. De verzekeringsnemer komt uit Friesland, is 32 jaar, man en heeft zes schadevrije jaren. Hij wil geen eigen risico.

Zelf.nl AEGON
Maandpremie € 17,48 € 18,52
Jaarpremie € 199,68 (incl. 5% korting) € 222,24
Inzittendenverzekering € 4,56 per maand € 1,56 per maand
Rechtsbijstand € 3,46 per maand € 3,57 per maand
Accessoires standaard meeverzekerd? Ja, tot € 1000 Ja, tot € 500

Alle prijzen zijn inclusief 9,7% assurantiebelasting.

Het verschil in premie per jaar is bijna € 25. Dat komt neer op een maand extra verzekerd zijn bij Zelf.nl. Bij Zelf.nl zijn uw accessoires standaard tot € 1000 meeverzekerd, zonder extra kosten. Bij AEGON zijn uw accessoires ook standaard meeverzekerd, maar slechts tot € 500. Bovendien is onze rechtsbijstandverzekering een stukje goedkoper dan die van AEGON. De inzittendenverzekering van AEGON is dan wel weereen stuk goedkoper dan die van Zelf.nl.

Premie autoverzekering berekenen. Bekijk zelf hoeveel voordeliger dan AEGON wij zijn. Lees ook de polisvoorwaarden (pdf) van onze autoverzekering.

Ook autoverzekering vergelijken? Wij publiceren wekelijks een nieuwe autoverzekering vergelijking.

You may also like...

1 Response

  1. Eriiikkk zegt:

    Toch frappant dat ik vandaag een e-mail van jullie kreeg dat jullie mij aanraden om over te stappen, gezien de premiestijging die eraan zit te komen.