Autoverzekering vergelijken: AllSecur

In deze wekelijkse rubriek vergelijken we onze autoverzekering met die van een andere verzekeraar. Hierdoor krijgt u een beter beeld van het verzekeringslandschap in Nederland. De premies in deze vergelijking worden berekend aan de hand van de websites van Zelf.nl en in dit geval AllSecur.

Dat Zelf.nl voordelig is, weet u natuurlijk al, maar weet u ook in welke zaken wij ons nog meer onderscheiden? Zo kijken we in deze rubriek niet alleen naar de prijs van een autoverzekering, maar ook naar bijvoorbeeld het verschil in polisvoorwaarden.

In de autoverzekering vergelijken van deze week kijken we naar de verzekering voor een Hyundai Accent 1.4 uit 2006. We kiezen ervoor om een WA+ beperkt casco verzekering zonder eigen risico voor deze auto af te sluiten. De verzekeringsnemer komt uit Utrecht, is 24 jaar, vrouw en heeft twee schadevrije jaren. We vergelijken de autoverzekering van Zelf.nl met die van AllSecur.

  Zelf.nl AllSecur
Maandpremie € 37,21 € 40,94
Rechtsbijstandverzekering € 3,46 € 3,57
No-claimbescherming mogelijk Nee Ja, kost zo’n € 7,- / maand extra
Inzittendenverzekering € 4,56 € 4,11

Alle prijzen zijn per maand en inclusief 9,7% assurantiebelasting.

Zoals u kunt zien is Zelf.nl wederom voordeliger. We bieden dan geen no-claimbescherming (een concept dat sowieso vraagtekens oproept) en onze inzittendenverzekeringspremie is ietjes hoger, maar voor de rest bent u gewoon voordeliger uit bij Zelf.nl.

Bereken snel uw eigen premie! Laat u verrassen door het voordeel dat wij u bieden.

Ook autoverzekering vergelijken? Wij publiceren wekelijks een nieuwe autoverzekering vergelijking.

You may also like...