Autoverzekering vergelijken: HEMA

Het is weer maandag. Tijd om onze autoverzekering te vergelijken met die van een ander. Met deze vergelijking krijgt u een beter beeld van alle verzekeraars die Nederland rijk is. De premies en andere zaken in deze vergelijking worden vergeleken aan de hand van de websites van de verzekeraars. Deze week vergelijken we de autoverzekering van Zelf.nl met die van HEMA.

In de autoverzekering vergelijken van deze week kijken we naar de verzekering voor een Ford Fiesta 1.25 uit 2009. We kiezen voor een WA+ Volledig Casco (All Risks) autoverzekering. De verzekeringsnemer komt uit Brabant, is 25 jaar, vrouw en heeft slechts drie schadevrije jaren. Zij wil geen eigen risico.

  Zelf.nl HEMA
Maandpremie € 59,48 € 62,42
Jaarpremie € 679,76 (incl. 5% korting) € 749,64
No-claim beschermer? Nee Ja, kost € 9,14 per maand extra
Accessoires meeverzekerd? Standaard tot € 1000 Ja, tot 10% van de cataloguswaarde van uw auto
Ongevallen inzittenden € 52,05 per jaar extra € 39,48 per jaar extra

Alle prijzen zijn inclusief 9,7% assurantiebelasting.

Het verschil in premie per jaar is bijna € 70. Kijken we naar de extraatjes die HEMA biedt, zoals een goedkopere inzittendenbescherming en een no-claimbeschermer, dan wordt het verschil ietwat kleiner. Helaas is een no-claimbeschermer niet zo mooi als het lijkt. De inzittendenbeschermer van HEMA is dan wel weer een stuk goedkoper, maar bij Zelf.nl is uw hond of kat ook meeverzekerd.

Premie autoverzekering berekenen. Bekijk zelf hoeveel voordeliger dan HEMA wij zijn. Lees ook de polisvoorwaarden (pdf) van onze autoverzekering.

Ook autoverzekering vergelijken? Wij publiceren wekelijks een nieuwe autoverzekering vergelijking.

You may also like...

1 Response

  1. Peter van der Noll zegt:

    Met volle tevredenheid ben ikzelf ook eenvoudig en duidelijk, maar vooral ook goedkoop verzekerd met de auto.
    Ik ben een tevreden klant, en adviseer Zelf.nl aan iedereen in mijn omgeving.
    Dank voor de service!!