Autoverzekering vergelijken: Inshared

In deze wekelijkse rubriek vergelijken we onze autoverzekering met die van een andere verzekeraar. Hierdoor krijgt u een beter beeld van het verzekeringslandschap in Nederland. De premies in deze vergelijking worden berekend aan de hand van de websites van Zelf.nl en in dit geval Inshared, de verzekering where we all benefit.

Dat Zelf.nl voordelig is, weet u natuurlijk al, maar weet u ook in welke zaken wij ons nog meer onderscheiden? In deze rubriek kijken wij niet alleen naar de prijs van een autoverzekering, maar ook naar bijvoorbeeld het verschil in polisvoorwaarden.

In de autoverzekering vergelijken van deze week kijken we naar de verzekering voor een Peugeot 307 1.6 Navtech uit 2005. Normaal gesproken kiest men voor een auto van zo’n zes jaar oud een WA+ verzekering. Bij Inshared werkt dat net even anders. Zij bieden een gewone WA-verzekering, een halve all-riskverzekering en volledig all-risk. Een halve all-risk vergoedt de helft van de schade door uzelf of schade door weersomstandigheden e.d.

De verzekeringsnemer komt uit een dorp in Groningen, is 31 jaar, man en heeft acht schadevrije jaren. Zoals gezegd vergelijken we de autoverzekering van Zelf.nl met die van Inshared.

  Zelf.nl Inshared
Maandpremie € 15,04 € 19,43
Jaarpremie € 171,88 (met 5% korting) € 233,16
Maximale no-claimkorting 80% Jaarlijkse korting afhankelijk van claimgedrag anderen
Rechtsbijstandverzekering premie per maand € 3,46 € 3,29
Vervangend vervoer Nope Ja, mits auto voor eigen kosten wordt hersteld bij Inshared-Herstelbedrijf

Alle prijzen zijn per maand en inclusief 9,7% assurantiebelasting.

Hoewel Inshared het redelijk doet en zij een aantal leuke voorwaarden bieden, is de premie toch een tikkeltje hoger dan die van Zelf.nl. Jaarlijks scheelt dit een ruime 60 euro. Ook met de andere voorwaarden van Zelf.nl zit het wel goed.

Deze autoverzekering vergelijken hebben wij al eerder gedaan. Ook toen kwam Zelf.nl met de laagste premie uit de bus.

Premie autoverzekering berekenen. Bekijk zelf hoe voordelig wij zijn. Lees ook de polisvoorwaarden (pdf) van onze autoverzekering.

Ook autoverzekering vergelijken? Wij publiceren wekelijks een nieuwe autoverzekering vergelijking.

You may also like...