Autoverzekering vergelijken: Ohra

Het is weer maandag. Tijd om onze autoverzekering te vergelijken met die van een ander. Met deze vergelijking krijgt u een beter beeld van alle verzekeraars die Nederland rijk is. De premies en andere zaken in deze vergelijking worden vergeleken aan de hand van de websites van de verzekeraars. Deze week vergelijken we de autoverzekering van Zelf.nl met die van Ohra.

In de autoverzekering vergelijken van deze week kijken we naar de verzekering voor een Skoda Octavia Combi 1.4 Tsi uit 2009. We kiezen voor een All Risk autoverzekering. De verzekeringsnemer komt uit Gelderland, is 40 jaar, vrouw en heeft zeven schadevrije jaren. We willen geen eigen risico.

  Zelf.nl Ohra
Maandpremie € 41,08 € 60,13
Jaarpremie € 469,56 (incl. 5% korting) € 721,59
Eenmalige poliskosten € 9,70 € 9,16
Accessoires meeverzekerd? Standaard tot € 1000 Nee
Dagelijks opzegbaar Ja Nee, 1 maand opzegtermijn

Alle prijzen zijn inclusief 9,7% assurantiebelasting.

Wederom spreekt het verschil in premie boekdelen. De maandpremie van Ohra is bijna € 20 hoger dan die van Zelf.nl. Kijken we naar de premie per jaar (dan geeft Zelf.nl een korting van 5%), dan loopt het verschil zelfs nog hoger op. Een verschil van een dikke 250 euro per jaar is aanzienlijk. Ohra heeft een opzegtermijn van 1 maand, terwijl Zelf.nl dagelijks opzegbaar is.

Premie autoverzekering berekenen. Bekijk zelf hoe voordelig wij zijn. Lees ook de polisvoorwaarden (pdf) van onze autoverzekering.

Ook autoverzekering vergelijken? Wij publiceren wekelijks een nieuwe autoverzekering vergelijking.

You may also like...