Autoverzekering vergelijken: Zelf.nl vs Allsecur

In deze wekelijkse rubriek vergelijken we onze autoverzekering met die van een andere verzekeraar. Hierdoor krijgt u een beter beeld van het verzekeringslandschap in Nederland. De premies in deze vergelijking worden berekend aan de hand van de websites van Zelf.nl en in dit geval AllSecur.

Dat Zelf.nl voordelig is, weet u natuurlijk al, maar weet u ook in welke zaken wij ons nog meer onderscheiden? Zo kijken we in deze rubriek niet alleen naar de prijs van een autoverzekering, maar ook naar het verschil in polisvoorwaarden.

In de autoverzekering vergelijken van deze week kijken we naar de verzekering voor een Hyundai Accent 1.4 uit 2006. We kiezen ervoor om een WA+ beperkt casco verzekering zonder eigen risico voor deze auto af te sluiten. De verzekeringsnemer komt uit Utrecht, is 24 jaar, vrouw en heeft twee schadevrije jaren. We vergelijken de autoverzekering van Zelf.nl met die van AllSecur.

  Zelf.nl AllSecur
Maandpremie € 62,81 € 41,93
Rechtsbijstandverzekering € 3,46 € 3,25
No-claimbescherming mogelijk Nee Ja, kost zo’n € 5 / maand extra
Inzittendenverzekering € 4,56 € 4,11

Alle prijzen zijn per maand en inclusief 9,7% assurantiebelasting.

Ai, Zelf.nl is een keertje niet voordeliger in een rechtstreekse vergelijking. Wat betekent dat dan? Dat betekent dat iemand van 24 jaar uit Utrecht een hogere premie betaalt dan bij een collega-verzekeraar. Zo iemand vormt voor ons een hoger risico dan bijvoorbeeld iemand die 3 jaartjes ouder is en in bijvoorbeeld Terneuzen woont. Zo iemand betaalt bij ons slechts € 29,45 per maand, terwijl dat bij Allsecur nog steeds hoog is: € 37,07.

Zelf.nl is een verzekeraar voor iedereen die verantwoordelijkheid kan nemen en garant staat voor zijn of haar risico’s. Iemand die een hoger risico loopt op schade, betaalt een hogere premie. Dat is wel zo eerlijk. Alleen zo blijven de kosten en de gemiddelde premie laag.

Deze autoverzekering vergelijken hebben wij al eerder gedaan. Toen kwam Zelf.nl wel als verzekeraar met de laagste premie uit de bus.

Premie autoverzekering berekenen! Laat u verrassen door het voordeel dat wij u bieden.

Ook autoverzekering vergelijken? Wij publiceren wekelijks een nieuwe autoverzekering vergelijking.

You may also like...