Bam! Auto rijdt huis binnen in Oude Pekela

Au! Lig u ’s nachts lekker te slapen, rijdt er een auto uw woning binnen. Dat is precies wat er gebeurde bij de bewoners van een woning aan de Burgemeester van Bakkeneslaan in Oude Pekela. Deze werden midden in de nacht opgeschrikt door een enorme klap. Beneden aangekomen troffen ze een groot gat in de muur aan. Oorzaak: een auto. De bestuurder van de auto was helaas gevlogen, maar deze is wel bekend bij de politie.

U voelt hem misschien al aankomen, maar ook hiervoor bent u keurig netjes verzekerd bij Zelf.nl. Zowel de schade aan het huis als aan de inboedel wordt gedekt door de en de opstalverzekering van Zelf.nl. In de polisvoorwaarden staat letterlijk: “Gedekt is schade aan het woonhuis veroorzaakt door voer- en vaartuigen, alsmede schade door van deze objecten vallende lading.” Dat betekent dat als er een auto of schip uw woning met enige geweld binnenkomt, wij u financieel bijstaan. Zonder morren, want zo is Zelf.nl.

Meer weten over onze woonverzekeringen? Lees meer over de of opstalverzekering. Beiden zijn in een handig pakket af te sluiten. Direct uw premie weten? Premie woonhuisverzekering berekenen doet u hier.

You may also like...