Bij Zelf.nl hoort u niet de gehele top-40 aan de telefoon

Wachttijden aan de telefoon. Minutenlang naar liedjes luisteren die ruim over de uiterste houdbaarheidsdatum zijn. Slechts onderbroken door een opgewekte stem die u vertelt dat u toch echt bijna aan de beurt bent. Dit is een van de grootste irritaties van mensen die te maken hebben met een bedrijf. Zelf.nl houdt niet van irritaties. Daarom houden wij onze wachttijden graag laag.

Mensen bellen ons om verschillende redenen. Men belt om een verzekering aan te vragen of op te zeggen. Men wil aanvullende informatie hebben of een wijziging doorgeven. Al deze telefoontjes komen binnen op dezelfde afdeling. De afdeling schade handelt nieuwe schademeldingen en lopende schades af. Voor beide afdelingen leest u hieronder de gemiddelde wachttijden.

Verzekering afsluiten of opzeggen, wijzigingen doorgeven of aanvullende informatie opvragen
Vorige maand hebben zo’n 3840 mensen ons gebeld om een verzekering aan te vragen of op te zeggen. Daarvoor moest men gemiddeld 41 seconden wachten totdat men een medewerker aan de lijn had. Enorme uitschieter was diegene die bijna negen minuten in de wacht heeft gestaan. Onze excuses aan die persoon.

Schade melden en bespreken
Als u eenmaal voor ons heeft gekozen dan zit u niet te wachten op enorme wachttijden. Een schade is al erg genoeg en u wilt gewoon snel geholpen worden. Bijna vierduizend mensen hebben ons afgelopen maand gebeld over een nieuwe of lopende schademelding. Zij moesten gemiddeld elf (11!) seconden wachten op een medewerker.

Trots op onze korte wachttijden
Wij zijn best een beetje trots op onze korte wachttijden. Het is voor ons dan ook een streven om die zo kort mogelijk te houden. U wilt snel geholpen worden? Dan kiest u voor Zelf.nl. De korte wachttijden gelden voor alle verzekeringen. Dus dit geldt ook voor uw autoverzekering, , reisverzekering of andere verzekering.

You may also like...

1 Response

  1. H.J.A.Rijnbeek zegt:

    het klink altijd wel erg mooi maar tot mijn plezier kan ik bevestigen dat de wachttijden inderdaad erg kort zijn dit in tegenstelling van de concurrent