shutterstock_391701547

Bijzondere slaapplekken in Nederland

Een weekendje of nachtje weg in ons eigen kikkerlandje klinkt vaak wat saai. Maar dit hoeft het absoluut niet te zijn! Hieronder tippen we je 3 bijzondere locaties in Nederland. Lees je mee?

1. Slapen in een verlaten kraan

Spreekt het slapen in een 280 ton zwaar gevaarte met uitzicht over Amsterdam je aan? Boek dan snel Crane Hotel Farada! Dit exclusieve hotel bevindt zich in de laatst overgebleven kraan op de werf van de voormalige Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij in Amsterdam-Noord. Slapen doe je op een hoogte van tenminste 30 meter! Je hebt de keus uit één van 3 *****suites.

2. Slapen in een vogelhuisje

Met het hele gezin een nachtje weg? Kruip met z’n allen een oud vliegtuig in! Of boek samen met je ‘lovebird’ het vogelhuisje. Deze (en meer!) bijzondere slaapplekken vind je in Vlaardingen bij Buitenhotel ‘De Vreemde Vogel’. Hier kan jong en oud heerlijk genieten van het goede buitenleven.

3. Slapen in een oude cel

Ben jij een brave hendrik en heb je nog nooit overnacht in een cel? Dan kan je, zonder misstappen te hoeven begaan, vrijwillig een nachtje verblijven in Het Arresthuis. Dit hotel in historische centrum van Roermond is gebouwd in 1863 en diende als huis van bewaring. Een koude, kale cel hoef je niet te verwachten. De vertrekken die je kunt boeken zijn inmiddels van alle gemakken voorzien. Benieuwd naar de historie van het gebouw? Boek dan de rondleiding!

Wist je dat…

Je met onze doorlopende reisverzekering ook tijdens een nachtje weg binnen Nederland verzekerd bent? Zo overnacht je met een gerust gevoel op één van bovenstaande bijzondere bestemmingen!

You may also like...