Bloggers

Linda (klantcontact)

“Klanten écht verder helpen”

Linda houdt ervan om regelmatig de restaurants van Noord-Holland aan een nadere inspectie te onderwerpen. Altijd op zoek naar the place to be. Waar is het eten het lekkerst?

Victor (Teamleider)

“Niet de grootste verzekeraar, maar wel de beste!”

Victor is Teamleider Marketing bij Zelf.nl. Hij is gek op tosti’s en pasta. Verliefd op zijn vriendin en pasgeboren zoon. Speelt het allerliefste zaalvoetbal, maar is ook op het veld een speler om rekening mee te houden. Victor krijgt internet door via een infuus, hij is er verslaafd aan. Hij wil met Zelf.nl niet de grootste worden, maar wel de beste.

Lees alle berichten van Victor

Marco (Directeur)

“Wij willen elke dag beter worden”

Lees alle berichten van Marco

Lars (Content)

“Verzekeren vraagt duidelijke taal”

Met Lars kunt u lezen en schrijven. Dat doet hij zelf namelijk ook graag. Hij is gek op boeken, ondertiteling, product-etiketten; als er maar tekst op staat.

Hij heeft ook een audio-tic. Altijd op zoek naar het ultieme geluid in glorieus stereo. Dat is niet gemakkelijk en zeker niet voor zijn omgeving. Inmiddels is deze hobby ook op het werk doorgedrongen en heeft hij zich omringd met grote, zwarte en vooral luidruchtige boxen. Dit tot groot verdriet van zijn collega’s.

Lars wil verzekeren door middel van taal duidelijk(er) maken

Lees alle berichten van Lars

Jorien (Producten)

“Het juiste product, voor de juiste klant”

Jorien houdt van haar vitamientjes. Door enorme hoeveelheden versgeperste vruchtensapjes naar binnen te klokken, houdt ze deze op peil. Niet alleen gezond, maar ook erg lekker, aldus Jorien.

Helaas blijft een flesje wel eens een nachtje op haar bureau staan. Wat zij niet wist (en wij trouwens ook niet), is dat gemixte vruchtensapjes kunnen gaan gisten. Dan gaat het plastic flesje steeds boller en boller staan, net zolang totdat het ontploft. De grote oranje aardbeien-sinaasappelvlek boven haar bureau ziet er dan ook niet zo smakelijk en gezond uit.

Lees alle berichten van Jorien