Britten kleden zich slecht op vakantie

De Telegraaf liet deze week weten dat Britten de slechtst geklede toeristen van Europa zijn. Dat blijkt uit cijfers van reiswebsite TripAdvisor.com, die een enquête hielden onder ruim 2.700 Europeanen.

Hoe kleedt u zich op vakantie?

Sokken in sandalen

De Britten worden op de voet gevolgd door Duitse en Amerikaanse vakantiegangers. Italianen staan daarentegen bekend als de best geklede vakantiegangers. Zij eindigen net voor de Fransen en de Spanjaarden. Ruim een derde (36%) van de Britse vakantiegangers, die bekend staan om sokken in sandalen te dragen, zegt toch moeite te doen om zich ‘avontuurlijk’ te kleden op reis.

Een van de reacties

Een van de reacties onder het bericht over Engelse toeristen op Telegraaf.nl was:
”s Avonds in miniscule jurkjes in de bars (helemaal roodverbrand). De mannen standaard in voetbalkleren en altijd met een fles bier in de hand.’

Vertel het ons!

Heeft u ook interessante kledingcombinaties gezien bij toeristen? Laat het ons hieronder weten!

Goed verzekerd op reis

Gaat u op vakantie in eigen land? Dan is ook het afsluiten van een doorlopende reisverzekering geen overbodige luxe. Sowieso is het voor de vakantieperiode aan te raden om uw verzekeringspapieren eens goed door te nemen. Misschien moet bijvoorbeeld uw weer eens bijgesteld worden. Zoek als uw polispapieren eens bij elkaar en laat u eens terugbellen door Zelf.nl. Wellicht kunt u flink besparen op uw huidige verzekeringen en heeft u weer wat extra vakantiebudget!

You may also like...