Buck is Buurthond van het jaar 2010

Ook dit jaar is er weer een Buurthond van het jaar gekozen. De grote finale vond op zondag 18 april 2010 plaats op het Animal Event in Hilvarenbeek. Buck werd hierbij de grote winnaar. Ice eindigde op nummer twee en Veda werd derde.

Buurthond Buck is buurthond van het jaar 2010


Wat heeft Buck gewonnen?

Buck krijgt naast eeuwige roem, veel leuke hondvriendelijke prijzen en flink wat media-aandacht! Denk aan een uitgebreid hondenpakket van Huisdiersuper.nl of een week lang genieten van een Vakantie-met-Huisdieren Vakantiebungalow. Dankzij sponsoren kan bovendien iedere deelnemer/stemmer van kortingen gebruik maken. Lees alle reacties die binnengekomen zijn over Buck.

Top 12

Deze populaire viervoeters hebben helaas net niet de top 3 gehaald:
4. Skip uit Biddinghuizen, Flevoland
5. Piebe uit Zuidhorn, Groningen
6. Harley de Heicopper uit Poortvliet, Zeeland
7. Balou uit Baarn, Utrecht
8. Diva uit Nunspeet, Gelderland
9. Meisje uit Assen, Drenthe
10. Shelby uit Heemskerk, Noord-Holland
11. Soraya uit Enschede, Overijssel
12. Durk uit Drachten, Friesland

Samenwerking met Proteq Dier & Zorg

Buurthond van het Jaar wordt mede mogelijk gemaakt door Proteq Dier & Zorg en vele andere sponsoren. Proteq Dier & Zorg is de grootste aanbieder van ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland en is onderdeel van SNS REAAL.

-> Dit artikel is voor u misschien ook interessant:
Welke hond past bij mij?

You may also like...

1 Response

  1. 20-04-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Proteq Dier & Zorg. Proteq Dier & Zorg heeft gezegd: Buck is Buurthond van het jaar 2010 | http://tinyurl.com/yyt43be […]