Buurthond van het jaar

Heeft u de liefste, stoerste of behulpzaamste hond van uw buurt? Meld uw hond dan aan voor de verkiezing ‘Buurthond van het jaar’. Er zijn hele leuke, hondvriendelijke prijzen te winnen!

Aanmelden

Iedereen vanaf 18 jaar mag aan de verkiezing deelnemen. Het is gratis en verplicht u tot niets. Op de site van Buurthond van het jaar kunt u uw buurthond opgeven. U kunt een profiel aanmaken en foto’s en/of een filmpje uploaden. Iedereen mag één keer op een specifieke buurthond stemmen. Om te laten weten dat er op uw hond gestemd kan worden kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van uw Hyves, Facebook of Twitter-account. U kunt natuurlijk ook een flinke wandeling door de buurt maken en iedereen optrommelen om te stemmen. Deelnemen en stemmen kan tot maandag 13 april 2010, 10.00 uur.

Bridget met Ado

Prijzen

Welke prijzen zijn er te winnen? Een greep uit het uitgebreide prijzenpakket:
– Een weekje weg in een Vakantie-met-Huisdieren Vakantiebungalow
– Een hondenpakket van de Huisdiersuper
– Verzorgings- en hygiëneproducten
– Gratis toegang tot het Animal Event op zondag 18 april 2010

Kortingen

Daarnaast kan iedere deelnemer en stemmer profiteren van kortingen. Heeft u een Buurthond opgegeven, of uw stem uitgebracht, dan heeft u bijvoorbeeld recht op 30-Dagen Gratis Ongevallen Verzekering voor uw hond of kat. Steeds vaker worden dierenbezitters opgeschrikt door hoge opname- en operatiekosten van hun huisdier. Deze unieke kennismaking met een Proteq Dier & Zorg Ongevallen Verzekering, is geheel vrijblijvend en stopt automatisch. In de bevestigingsmail die u ontvangt na uw deelname, wordt toegelicht hoe u van dit voordeel gebruik kunt maken.

Gratis abonnementen

Daarnaast ontvangt u na uw deelname en afronding van de verkiezing kosteloos de maandelijke edities van Buurtnieuws en Petnews Magazine per e-mail. Deze abonnementen zijn gratis en zijn op ieder gewenst moment op te zeggen.

Buurthond 2009

Vorig jaar heeft Bridget Maasland bullterrier Ado gekroond tot Buurthond van het Jaar. Met maar liefst 413 unieke stemmen heeft hij de verkiezing met recht gewonnen. In 2009 werden er 3.380 honden opgegeven voor de verkiezing en zijn er ruim 30.000 stemmen uitgebracht.

You may also like...