Cadeautje: tijdelijk tot 20% korting bij afsluiten reisverzekering van Zelf.nl

Onze reisverzekering is dit jaar door de Consumentenbond tot Beste Koop uitgeroepen. Dat betekent dat onze reisverzekering een uitstekende dekking biedt voor een hele nette prijs. Die prijs wordt nóg netter omdat u nu tijdelijk géén poliskosten betaalt als u voor 2 januari 2013 onze reisverzekering afsluit. Afhankelijk van welke dekking u neemt, kan daardoor de korting oplopen tot maar liefst 20%!

Poliskosten? Zijn dat de kosten in de kleine lettertjes?

Ze staan weliswaar niet in koeienletters op onze site aangeven, maar de poliskosten vindt u de rechterkant als u bij ons een reisverzekering afsluit. Poliskosten zijn vaste kosten die u alleen betaalt bij het afsluiten van een verzekering. Bij een reisverzekering van Zelf.nl is dat € 3,84. De hoogte van de premie van een reisverzekering hangt af van de dekkingen die u kiest en van de personen die u wenst te verzekeren. Als u alleen uzelf verzekert, betaalt u € 18,92 per jaar. Zo krijgt u dus in het eerste jaar een whopping 20% aan korting. Maar gemiddeld zal het voor veel mensen neerkomen op zo’n 10%, omdat ze meer gezinsleden verzekeren en voor meer dekkingen kiezen.

Wat moet ik doen om dit cadeautje te krijgen?

U hoeft alleen maar een reisverzekering af te sluiten :). De korting wordt automatisch verrekend. Makkelijker kunnen we het niet maken. Probeer het gewoon een keertje uit. Bereken uw premie reisverzekering op onze website en binnen 5 minuten weet u waar u aan toe bent. Zonder poliskosten. Alvast een prettige vakantie!

You may also like...