Camping met interactieve voetbalmuur

Vandaag staat op de Telegraaf.nl een positief vakantienieuwtje. Voor iedereen die in eigen land op vakantie gaat met kinderen die van voetbal houden: camping De Boshoek in Voorthuizen is sinds vandaag de eerste camping ter wereld met een interactieve voetbalmuur.

Hoe werkt de voetbalmuur?

De muur bestaat uit zestien vlakken met LED-verlichting. De verlichting in de vlakken gaat uit en aan als je een vlak raakt met een bal. Het gaat hierbij voornamelijk om de snelheid en het richten bij het schieten. Er zijn heel veel spelvarianten mogelijk, waarbij er ook met teams te spelen is. Er is ook te zien hoe hard een bal geschoten is, dat vinden veel mensen leuk om te weten. De diverse spellen worden met behulp van een speaker toegelicht. De muur kan verder communiceren via licht, cijfers en letters. Het concept is vorig jaar door spelers van de eerste selectie van FC Twente getest. Tijdens de Pleisureworld Awards 2009 kregen de makers van de voetbalmuur, Yalp!, de prijs ‘de beste noviteiten van 2009’  toegewezen.

Voetbalmuur

De camping

Camping De Boshoek is een hele nieuwe camping. Hij ligt naast een bungalowpark met dezelfde naam. Doordat er steeds meer vraag kwam naar kampeerplaatsen is nu deze camping met 120 plaatsen gerealiseerd. Liggend in de mooie natuur van de Veluwe is de camping komende zomer vast snel volgeboekt. Dankzij de duurzame energiehuishouding draait de camping overigens bijna zonder energieverbruik.

Meer mensen in eigen land op vakantie

De eigenaar van camping De Boshoek, Rick Otter,geeft aan dat zijn vertrouwen in de markt de doorslag heeft gegeven voor deze flinke investering. Hij zegt dat de kredietcrisis nauwelijks invloed heeft gehad op de hoeveelheid boekingen. Er gaan steeds meer mensen op vakantie in eigen land. Goede campings zien daardoor hun bezoekersaantal alleen maar stijgen. Het is de investering dus waard.

Goed verzekerd op reis

Gaat u op vakantie in eigen land? Dan is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering of pechhulp geen overbodige luxe. Sowieso is het voor de vakantieperiode aan te raden om uw verzekeringspapieren eens goed door te nemen. Misschien moet bijvoorbeeld uw weer eens bijgesteld worden. Zoek als uw polispapieren eens bij elkaar en laat u eens terugbellen door Zelf.nl. Wellicht kunt u flink besparen op uw huidige verzekeringen en heeft u weer wat extra vakantiebudget!

You may also like...

1 Response

  1. 27-03-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Kent u camping De Boshoek al? Met interactieve voetbalmuur! http://tinyurl.com/yfbs35s […]