sneeuwhoogte-verkennen

Check de sneeuwhoogte met je telefoon

Ga je binnenkort op wintersport? Grote kans dat je eerst nog even op Sneeuwhoogte.nl kijkt. De in 1999 gestarte website, die maandelijks door 1 miljoen mensen wordt bezocht, heeft ook een app. De hoogste sneeuw tijd voor een korte afdaling door deze voorpretapp.

Dit kun je ermee …

De naam zegt het al: sneeuwhoogtes bekijken. Verder kun je met de gratis app van Sneeuwhoogte.nl:
Inspiratie opdoen voor je komende wintersportvakantie. In de Top 50 zie je de wintersportplaatsen met de beste sneeuw. Klik je op de plaatsnaam dan krijg je een uitgebreid menu met onder meer de weersverwachting, live beelden van skipistes en recensies van Nederlandse wintersporters.
Voorpret ‘aan zetten’ voordat je afreist naar je wintersportbestemming. Bijvoorbeeld met het uitgebreide dagelijkse weerbericht van weerman John Havinga.
– Op de piste foto’s maken en delen en de skiprestaties van je vrienden op de voet te volgen.

Ik heb een Androidtelefoon, werkt hij daar ook op?

Ja, de app van Sneeuwhoogte.nl is verkrijgbaar voor telefoons met iOS of Android aan boord. Al bijna 400.000 sneeuwvolgers gingen je voor. Zij beoordeelden de app gemiddeld op een 4+ (op een schaal van 5).

Een app voor liefhebbers …

Dat is niet toevallig. De bedenker van Sneeuwhoogte.nl, Tom Pakvis, is zelf een fervent skiër.

Al aan je reisverzekering gedacht?

Ben jij zo’n type dat de avond voor de reis nog even snel een verzekering aanvraagt? Zelf verzekert! Als je naast je wintersport in de zomer ook op vakantie gaat, ben je vaker goedkoper uit met een doorlopende variant. Kies je voor de doorlopende variant van Zelf met een wintersportdekking? Dan ben je onder meer verzekerd van een vergoeding bij beschadiging van je gehuurde ski’s.

Iwan

Iwan is copywriter voor Zelf. Dat schrijven doet hij het liefst vanaf een toetsenbord. Vandaar dat zijn vrouw op vakantie de ansichtkaarten schrijft. In zijn vrije tijd doet hij John McEnroe na of leest hij dikke boeken.

You may also like...