Couture voor honden

Hondenfan en couturier Addy van den Krommenacker heeft eind vorig jaar een unieke couture collectie voor honden ontworpen. Het idee hiervoor onstond tijdens een show in Italië, waar ook een hondenwedstrijd werd gehouden. De ontwerpen werden een doorslaand succes.

Dog Fashion Week

Op hetzelfde moment dat Addy van den Krommenacker in Italië was om zijn nieuwste collectie te tonen, stond de stad Verona in het teken van de Dog Fashion week. Dit is een uit Amerika overgewaaid fenomeen. Er werd Addy gevraagd of hij voor deze gelegenheid ook iets wilde maken.

Chihuahua’s, teckels en poedels

Tijdens zijn show verschenen er Chihuahua’s, medium size teckels en koningspoedels in haute couture over de ‘dog’walk. Deze speciale limited edition collectie voor honden sloot perfect aan bij de kleding die voor de dames was ontworpen. Het werd zelfs in dezelfde stof gemaakt. De hondenkleding was al snel uitverkocht. Naar aanleiding van dit succes in Italië zal de collectie ook in beperkte oplage te koop zijn in de zaak van Addy van den Krommenacker in ‘s-Hertogensbosch.

Is uw hond ook goed verzekerd?

Profiteer nu van het eerste jaar 25% korting op uw huisdierverzekering bij Zelf.nl. Het aanbod van Zelf.nl / Dier & Zorg is helder en duidelijk. Iedereen die een nieuwe verzekering afsluit in de maand maart 2010, ontvangt 25% korting op de 1e jaarspremie. Profiteer ook!

Ook leuk om te lezen:

Welke hond past bij mij?

You may also like...

1 Response

  1. 14-04-2010

    […] Voor als je hond van Gerard Joling houdt. In Nederland wordt de trend gevolgd en komt ontwerper Addy van den Krommenacker met kleding voor zowel de Bitch als de bijpassende hond bezit. Voor van die […]