Date a Dog een groot succes

Afgelopen zondag, 14 maart, heeft in het Amsterdamse Bos het speeddaten met asielhonden plaatsgevonden. Dit evenement werd georganiseerd door stichting Date a Dog. Er werden 47 honden in contact gebracht met potentiële baasjes. Het werd een groot succes. Date a Dog heeft met dit initiatief zelfs het acht uur journaal en het jeugdjournaal gehaald.

Lacheensnaarhetvogeltje Fotografie

Vervolgafspraak

De honden uit 10 verschillende Nederlandse asiels werden op een dogwalk aan de bezoekers voorgesteld. Ambassadeurs Martin Gaus en Fabiënne de Vries hebben de dag fantastisch gepresenteerd. Er was volop gelegenheid om de honden te aaien, knuffelen en om samen een boswandeling te maken. Een aantal bezoekers liet hun oog vallen op hun droomhond en hebben een vervolgafspraak gemaakt bij het asiel waar ‘hun’ hond verblijft.

26 september in Den Bosch

Heeft u Date a Dog op 14 maart gemist? Op 26 september wordt hetzelfde speeddate-evenement gehouden in Den Bosch.

Samenwerking met Proteq Dier & Zorg

Het speeddaten wordt mede mogelijk gemaakt door asielen uit onder andere Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Alkmaar, Dordrecht, Rijswijk en Den Bosch, de gemeente Amsterdam, hondenexpert Martin Gaus, presentatrice Fabienne de Vries, Proteq Dier & Zorg, sponsoren en vele vrijwilligers. Proteq Dier & Zorg is de grootste aanbieder van ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland en is onderdeel van SNS REAAL.

Lees ook:

Date a Dog
Welke hond past bij mij?

You may also like...