De Grote Verzekeringschoonmaak – de reisverzekering

De lente staat op het punt om los te barsten. Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. Pak de mattenklopper en klop het stof van het interieur, ruim de kasten op en trek meteen even een verfroller over dat plafonnetje.

Nou is een voorjaarsschoonmaak misschien iets van vervlogen tijden, maar het kan zijn dat ook uw verzekeringen en hun dekkingen een grote schoonmaak kunnen gebruiken. Zijn ze nog wel toereikend of zijn ze juist overbodig geworden? Zelf.nl helpt u daarom om kritisch naar uw verzekeringspakket te kijken. Deze week: de reisverzekering.

De reisverzekering geldt wel/niet voor (oudere) kinderen

De reisverzekering van Zelf.nl sluit u af voor uzelf, uw partner en/of kinderen. Kinderen jonger dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zijn uw kinderen ouder dan 26 jaar, dan moeten zij zelf een reisverzekering afsluiten. Als er iets aan uw gezinssamenstelling verandert, of uw kinderen komen op een leeftijd waarop zij in of juist buiten een dekking vallen, dan is het wellicht tijd om dit aan te geven bij ons. Alleen zo voorkomt u problemen als er sprake is van een schadegeval.

U gaat naar Chili met Europa-dekking? Elk jaar naar die ene camping in Callantsoog met werelddekking?

Voor uw reisverzekering kunt u kiezen tussen Europa-dekking, Europa Plus of Wereld. Heeft u een werelddekking, maar bent u niet van plan om naar een niet-Europees land op vakantie te gaan, dan is het verstandig om uw verzekering bij te stellen. Dat scheelt weer in premie. Heeft u een basis Europa-dekking, maar wilt u langer dan 45 dagen op vakantie in een jaar? Dan zou u kunnen overwegen om een Europa Plus reisverzekering af te sluiten.

Aanvullende dekkingen reisverzekering

De aanvullende dekkingen van onze reisverzekering bestaan uit wintersport, automobilistenhulp, ongevallen, geld en annulering. Sommige van deze dekkingen kunnen ook onder een andere verzekering vallen of onder een pechhulpdienst. Sommige dekkingen zijn misschien niet langer aan de orde. Voor elk geldt dat u deze kritisch moet bekijken om te voorkomen dat u teveel betaalt of niet de juiste dekking krijgt.

Uw reisverzekering aanpassen?

Wilt u uw reisverzekering wijzigen? Dan belt u ons op 072-5180160. Wij maken het dan zo snel mogelijk in orde voor u.

You may also like...