De kille statistieken van het menselijke gezicht van Zelf.nl – April 2012

Wij zeggen dat wij een open en transparante verzekeraar zijn. Dat maken we waar door u en onze (andere) klanten inzicht te geven wat de meningen over ons zijn. Ook is dit blog een middel bij uitstek om rechtstreeks met u in contact te komen. U kunt zonder onze tussenkomst een reactie achterlaten. Daarin mag u ons zowel de hemel in prijzen als ons van scherpe (gefundeerde) kritiek voorzien :). De statistieken liggen in het verlengde van deze

Hoe vaak is dit blog gelezen in april?

In april heeft dit blog 2.724 unieke bezoekers gehad. Zij hebben in totaal 11.176 pagina’s bekeken en zaten gemiddeld een ruime anderhalve minuut op de site. De meeste bezoekers kwamen uit Noord-Holland en de minste bezoekers uit de Flevopolder. Wat niet zo heel gek is, gezien de bevolkingsdichtheid van beide provincies. Mensen uit Utrecht en Limburg waren het meest geïnteresseerd in de inhoud van deze site. Zij bekeken gemiddeld meer dan vier pagina’s per bezoek. Mensen uit Groningen waar daarentegen minder geïnteresseerd, aangezien zijn iets meer dan twee pagina’s per bezoek bekeken.

Populairste artikelen

Mensen zijn zeer geïnteresseerd in Merel van de Nationale Nederlanden-commercial. Bij veel mensen heeft zij met haar looks een onuitwisbare indruk achtergelaten. Dat resulteerde in flink wat zoekopdrachten op Google. Ruim 10% van de paginaweergaves was dan ook ons bericht over waarom Merel beter bij Zelf.nl haar autoverzekering kan onderbrengen dan bij Nationale Nederlanden. De tweede plaats werd ingenomen door het bericht over dat Zelf.nl met de woonverzekering derde is geworden bij de ‘grammy’s’ van Independer.

Van welke sites kwamen onze bezoekers?

Als we Google even buiten beschouwing laten (meer dan de helft van onze bezoekers komen van zoekmachines), dan kregen we deze maand het meeste verkeer van Inpender, Facebook en Tweakers.net. Independer noemde ons op zijn blog. Van Facebook is dat van mensen die iets over ons hebben gedeeld en van Tweakers.net had iemand op hun forum (afgeschermd gedeelte) onze 1-aprilgrap genoemd.

Statistieken interessant?

[poll id=”10″]

You may also like...