De papieren post doet er soms behoorlijk lang over

Zoals zoveel organisaties heeft ook Zelf.nl de laatste tijd behoorlijk last van de problemen bij PostNL. Het komt regelmatig voor dat de post er veel langer over doet dan vroeger. Een week is geen uitzondering en het kan zelfs langer duren.

Zoeken naar oplossingen

Natuurlijk doet Zelf.nl er alles aan om de post zo snel mogelijk te verwerken. Ook zijn wij in gesprek met postbezorgers om deze vertragingen te voorkomen of op te lossen. Tot die tijd blijven we echter hinder ondervinden van de trage levering. En we begrijpen natuurlijk heel goed dat ook u dat vervelend vindt dat de post er langer over doet. Het is immers niet leuk dat broodnodige papieren, ondanks dat wij dat afspreken met u, niet tijdig op de mat liggen. Zeker als u ze bijvoorbeeld nodig hebt op vakantie.

Digitaal is natuurlijk sneller

Wilt u meer zekerheid over een tijdige behandeling, dan kunt u gebruik maken van digitale post. Op onze website kunt u het contactformulier invullen. U kunt ons ook een mail sturen op info@zelf.nl. Uw brief kunt u dan inscannen en als bijlage bij uw e-mail doen of via het contactformulier uploaden. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 072 5180160.

You may also like...

2 Responses

  1. Sanne zegt:

    Welke diensten bieden jullie op dit moment digitaal i.p.v. per post?

    Kan je de verzekeringspapieren ook digitaal in bijv. pdf ontvangen zodat op de post wachten niet meer nodig is?

    Vr.gr.
    Sanne