De top-5 verschrikkelijke vakantie-ervaringen

Het hotel leek zo mooi op de minieme fotootjes op de website. Helaas bleek het pand bij aankomst op een afgelegen industrieterrein te staan. De zee was weliswaar op loopafstand, maar het uitzicht werd daar enigszins teniet gedaan door de enorme olieraffinaderij aan de kust. Een verschrikkelijke vakantie-ervaring in wording.

Vakantie ontspant en doet beseffen dat eigen haard goud waard is

Elk jaar trekken hele volksstammen erop uit. Deze volksverhuizingen worden ook wel vakantie genoemd. Onoverkomelijke taalbarrières, onbegrijpelijke verkeersregels en oneetbare cuisine vormen een charmante afwisseling op het dagelijkse bestaan. Tel daarbij de files op de Route de Soleil, dagenlange slagregens en hagelbuien of erbarmelijke accommodaties en uw verschrikkelijke vakantie-ervaring is compleet.

Vertel ons uw verhalen

In de komende artikelen is een aantal verschrikkelijke vakantie-ervaringen opgetekend. Deze artikelen kunnen uitgebreid worden met uw ervaringen. Vertel ze ons en wij plaatsen ze op dit weblog.

Reisverzekering geen garantie tegen verschrikkelijke ervaring, maar wel erg handig

Hoewel een reisverzekering niet alles dekt wat in deze vakantie-ervaringen aan bod komt, zorgt deze verzekering wel dat veel slechte ervaringen worden weggepoetst. Het biedt u een veilig idee om verzekerd te zijn tegen rampen als het verliezen van bagage, geld, waardevolle spullen en andere zaken. De reisverzekering van Zelf.nl biedt een uitstekende dekking voor een zeer scherpe premie. Daarom is deze door de Consumentenbond als Beste Koop betiteld.

You may also like...