woonbeurs

Deze woonzelfies van Joyce, Caroline en Afke leverden hun kaarten op voor de Woonbeurs

Vorige week vroegen we mensen naar hun favoriete plekjes in en om het huis. Dat leverde een karrenvracht aan leuke reacties op. Een deskundige jury, bestaand uit Eva, Lars, Jos en Iwan, heeft na lang wikken en wegen de volgende drie mensen tot winnaar uitgeroepen. Gefeliciteerd dames, de kaarten voor de Woonbeurs komen jullie kant op!

De favoriete woonplek van Afke is de woonkamer

woonzelfie-afke-klein

Dit is mijn woonselfie. Mijn favoriete plek is de woonkamer. Zoals de naam al zegt; de woonplek in huis.

Deze fleur ik graag op met een bloemetje of wat kaarsjes. Ik houd van gezelligheid en een warme thuisplek.

Wat ik nog mis…

Graag zou ik mijn Ikeakast vervangen door een mooie oude kast. Hier ben ik nog op zoek naar. Deze zou ik dan graag zelf willen opknappen, zodat er een persoonlijke touche aan zit.

Joyce luistert graag naar kwakende kikkers en snorrende libellen in haar prieel

woonzelfie-joyce

Kwakende kikkers, zwevende libellen en zingende vogels. Mijn favoriete plek in mijn tuin is het prieel naast de vijver. Heerlijk om tot rust te komen na een drukke dag op kantoor!
Glaasje wijn erbij en volop genieten van de omgeving!

Caroline zit graag op haar witte stalen stoel, met James

woonzelfie-caroline

Mag ik je voorstellen aan mijn favoriete plekje in huis: de witte stalen stoel met schapenvel met uitzicht op de tv (voor mij) en mijn trots de sloophoutenkast (achter mij) En stiekem is dit nog iemand anders z’n favoriete plekje …. namelijk die van kleine James!

Wat ik nog mis…

Verbetering? Ik zou graag nog wat moois boven de kast willen hangen.

You may also like...