De Zelf.nl aansprakelijkheidsverzekering en u

Uw kind is aan het voetballen en schiet de bal met een sierlijke boog dwars door het raam van de overbuurman? U bent bezig uw dakkapel te schilderen en uw verfemmer valt op het hoofd van de buurvrouw? Gelukkig dekt de aansprakelijkheidsverzekering van Zelf.nl de schade.

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering?

Een ongelukje is snel gebeurd. Uw kind schiet een bal door de ruit, uw hond loopt een peuter omver of u laat een verfemmer op uw buurvrouw vallen. Voor dat soort zaken bent u aansprakelijk. De financiële gevolgen kunnen zeker in het geval van persoonlijk letsel verstrekkend zijn. De kans dat u dergelijke schade veroorzaakt is vrij klein, maar juist daarom lastig op te vangen. Daarom is het voor iedereen aan te raden om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Wat dekt de aansprakelijkheidsverzekering van Zelf.nl?

Onze aansprakelijkheidsverzekering dekt schade die u of een lid van uw gezin heeft veroorzaakt en waarvoor u aansprakelijk bent. De dekking is tot een maximum van € 1.250.000 en is geldig over de hele wereld. In sommige gevallen geldt een eigen risico. Sommige zaken zijn uitgesloten van dekking, zoals bijvoorbeeld schade aan motorvoertuigen (daarvoor sluit u een autoverzekering af) of schade die voortvloeit uit seksuele handelingen. Ook schade die ontstaat als gevolg van de uitvoering van uw werk is niet gedekt. In onze heldere polisvoorwaarden leest u nog veel meer over onze aansprakelijkheidsverzekering.

Wat kost een aansprakelijkheidsverzekering?

De aansprakelijkheidsverzekering van Zelf.nl is een relatief goedkope verzekering. Voor iets meer dan € 50 per jaar bent u en uw hele gezin verzekerd. Dat is een schijntje als u nagaat hoeveel u moet betalen als er sprake is van schades zoals hierboven zijn beschreven. Bereken de premie voor u en uw gezin hier.

You may also like...

1 Response

  1. M.H.KEIJSERS zegt:

    A.V.P alleenstaande Europa zonderkinderen