De Zelf.nl/Autoverzekering wint de derde plek bij “De Beste Keuze Award” van Verzekeringssite.nl!

Het goede nieuws blijft binnenstromen! Zojuist is bekend geworden dat onze autoverzekering de “Bronzen Verzekeringssite.nl Award 2012” heeft gewonnen. Deze award kijkt naar de prijs én de kwaliteit van alle autoverzekeringen die Verzekeringssite.nl op hun site vergelijkt. Allsecur is eerste geworden (gefeliciteerd!) en ING tweede (ook gefeliciteerd!).

Wij zijn in ieder geval erg trots om in dit mooie rijtje genoemd te worden. Het is toch al een mooie week voor Zelf.nl. Want dit fantastische nieuws volgt nog geen week nadat onze woonverzekering derde werd bij de Independer Award.

Op basis van welke aspecten zijn we derde bij “De Beste Keuze Award”geworden?

Voor het toekennen van de Award kijkt Verzekeringssite.nl naar de twee aspecten die voor consumenten het belangrijkst zijn bij het kiezen van een autoverzekering:

– De premie van de autoverzekering:
Verzekeringssite.nl heeft voor elke autoverzekeraar de gemiddelde prijspositie bepaald. Maatschappijen, gespecialiseerd in het verzekeren van zeer dure auto’s, vallen af. Evenals de verzekeraars van wie Verzekeringssite.nl geen premies aangeleverd krijgt.

– De kwaliteit van de dekking:

De kwaliteitscore is bepaald aan de hand van de puntenwaardering van de polisvoorwaarden. Alleen die verzekeraars zijn meegenomen, die de dekkingen WA, beperkt casco en volledig casco (all risk) aanbieden.

In 2011 werden we nog vierde

Vorig jaar werden we nog gedeeld vierde met ASR Budgio. We zijn dus gestegen in het klassement. Dat is een heel mooi resultaat. We streven ernaar volgend jaar weer op het podium te staan, maar dan een plaatsje hoger. Dan weet u ook gelijk voor welke plek we gaan in 2014 🙂

You may also like...