mossel

Deze knotsgekke claims verzin je niet

Hier bij Zelf krijgen we veel bizarre claims binnen. En mijn oma zei altijd al: een bijzonder verhaal vraagt er om gedeeld te worden. Dat gaan we dan ook doen, eens in de zoveel tijd op je vertrouwde blog. Dit zijn de vijf meest bijzondere van deze zomer.

1. Dat lingeriekt naar diefstal


Het is geen geheim dat lingerie vaak best prijzig is. Een vrouwelijke klant van ons kreeg zelfs voor bijna 2000 euro aan linnen van haar ex. Een paar weken na het stuklopen van de relatie blijkt opeens haar hele ondergoedla leeg, terwijl haar iPad, sieraden en geld nog aanwezig zijn.
Vreemd.

2. Happy wending?


Soms neemt een gesprek een vreemde wending. Lees dit.
Voor een geval van brandschade ging onze schade-expert op bezoek bij een klant. Het gesprek ging eerst nog over nasmeulende sigaretten, maar daarna al snel over iets anders.
Onze schade-expert kreeg namelijk vanuit het niets een erotische massage aangeboden van de klant. Dat zijn nog eens secundaire arbeidsvoorwaarden.

3. Even de muren, het plafond en de gordijnen sauzen


Kipsaté met pindasaus. Wie houdt er niet van? Het is alleen minder leuk als op weg naar de eettafel een uitglijder maakt, terwijl je een pan vol van dat bruine goedje in je handen hebt. Dat overkwam één van onze klanten, met een bruin interieur tot gevolg.

4. Uit de kronieken van de Tandeloze Tijd


Een man werd wakker en trof een leeg nachtkastje aan. De hond had zijn kunstgebit opgegeten, vertelde hij ons. Blijkbaar had zijn Bello een bijtende honger.

5. Een week ziek van weekdieren


Zuid-Korea staat niet alleen bekend om Guus Hiddink, maar ook om het lekkere eten uit de zee. Dat dacht ook één van onze klanten, die er een vakantie heen boekte.
Daar kwam hij er achter dat hij een allergie voor schaaldieren had. Dat was te laat om te voorkomen dat de vakantie verder werd gevierd in het ziekenhuis. Ouch.

You may also like...

3 Responses

 1. Andy van Faassen zegt:

  Een beetje NIET NODIG maar wel leuk

 2. Dirk Franssens zegt:

  Grappig en soms bizar.

 3. theo van horck zegt:

  ik ben reed vele jaren verzekerd bij zelf .nl. we hebben al diverse schades opgelopen en hebben ook reeds menig expert over de vloer gehad maar alles tot in
  de puntjes geregeld. IK HOEFnooit geen problemen. snelle afhandeling!!! en wat ik zeer belangrijk vindt is gewoon de gedachte: ik ga savonds met een gerust gevoel naar bed. en wat de PREMIES betreft. ik heb menige premie vergeleken en er kan wel eens een paar euros verschil in zitten maar toch het fijne vertrouwde gevoel va”:
  HET ZIT GOED!!! DOE HET NOU MAAR HET IS GOED ZO!!!!!!!