larry-graham

Doei festival. Hoi concertzaal!

Larry Graham in de Boerderij, gemaakt door Richard Winkel

Onze Formulemanager Michel is gek op muziek en zit in verschillende bands. Er zijn plannen om hem het wachtmuziekje van Zelf te laten inspelen. Maar laten we beginnen met zijn tips: uitgaansplekken met de beste muziek en sfeer. 

In mijn vrije tijd ben ik heel veel met muziek bezig. Ik speel inmiddels in vier bands en dring ik mezelf regelmatig op tijdens jamsessies. Verder sluit ik mezelf zo nu en dan op in mijn thuisstudiootje om van die groove in mijn hoofd een compleet muzikaal stuk te maken.

Daarnaast houd ik nauwlettend de verschillende concertagenda’s in de gaten zodat ik niet de kans loop een unieke gig te missen. Van een verrassingsconcert van Prince in Paradiso tot drie volle dagen North Sea Jazz: ik ben erbij.

Mijn Top-5 concertzalen

Maar goed, ik begon dit verhaal met een tip. Laat ik eindigen met vijf. De ‘r’ zit weer in de maand en dus verschuift het muzikale aanbod van festival naar concertzaal. Daarom mijn top-5 van zalen waar ik mij graag muzikaal laat verwennen:

bird-rotterdam
Bird, Rotterdam

5) Bird, Rotterdam

“Dit is een relatief nieuwe tent, maar ze hebben al een uitstekende programmering en leuke mensen vind ik.” (bird-rotterdam.nl)

4) Club Dauphine, Amsterdam

“Op vrijdag heb je hier de ideale mix van lekker eten en verrassende muziek.” (club-dauphine.nl)

3) Boerderij, Zoetermeer

“Concert gemist in Paradiso? Wellicht kan je in de herkansing bij de Boerderij. Ik kom er vanwege de mooie programmering van zowel grote als kleinere namen.” (cultuurpodiumboerderij.nl)

2) North Sea Jazz Club, Amsterdam

“Hier komen internationale funk- en soulnamen en de zaal heeft een uitstekend geluid. En vaak ook te gekke jamsessies.” (northseajazzclub.com)

1) Paradiso, Amsterdam

“Dit is een poptempel met een rijke historie aan grote namen. Dat voel je al als je binnenstapt.” (paradiso.nl)

Zelf

Jij leeft. Zelf verzekert.

You may also like...