Doorlopende Reisverzekering nu met extra Elfstedentochtdekking!

De Elfstedenkoorts begint in Nederland zo langzamerhand de vorm aan te nemen van een serieuze griep. Nu de Tocht der Tochten door dreigt te gaan, kunnen wij ons zo voorstellen dat een fervent schaatser en lid van de Vereniging De Friesche Elf Steden, aardig spijt zou kunnen krijgen van een eventuele geboekte (wintersport)vakantie. Daarom bieden we bij Zelf.nl een tijdelijke extra dekking aan op de Annuleringsverzekering van de Zelf.nl / Doorlopende Reisverzekering.

Wat houdt deze special Elfstedentochdekking in?
Als de Elfstedentocht dit jaar door gaat, dan kunnen schaatsers die lid zijn van de Vereniging De Friesche Elf Steden (en een startbewijs hebben / ingeloot zijn voor de Elfstedentocht 2012) een geboekte vakantie annuleren of afbreken. Dit is tijdelijk gratis extra gedekt op de Annuleringsverzekering. De dekking gaat in op het moment dat bekend is gemaakt dat de Elfstedentocht door gaat.

Startbewijs? Zo annuleer je je vakantie
Neem eerst contact op met je reisorganisatie en annuleer je reis. Deze geeft je een annuleringskostennota. Vervolgens meld je je annulering bij Zelf.nl. Download hier het schadeformulier. Volg de instructies op het formulier.
Niet vergeten: een kopie van het startbewijs van de Elfstedentocht meesturen.

You may also like...