Doorlopende reisverzekering vergelijken

Zorgeloos vakantie vieren met de reisverzekering van Zelf.nlEen doorlopende reisverzekering vergelijken is iets dat mensen hooguit één keer per jaar doen. Logisch natuurlijk, want dit soort reisverzekeringen hebben gewoonlijk een minimale looptijd van een jaar. Toch komt er een moment dat het verstandig is om uw doorlopende reisverzekering te vergelijken. Niet alleen om te besparen op de reisverzekering, maar zeker ook om betere voorwaarden te krijgen. U wilt immers niet voor nare verrassingen komen te staan als u een keertje gebruik moet maken van uw reisverzekering.

Waarom geen kortlopende reisverzekering?

Veel mensen gaan vaker per jaar op vakantie. Ze gaan één keer voor een langere tijd en daarnaast nog wat weekendjes weg. Voor de lange vakantie wordt nog wel eens een kortlopende reisverzekering (voor de duur van de vakantie) afgesloten. Men vergeet dan om voor de weekendjes weg een verzekering af te sluiten. Dat geeft ook zo’n hoop rompslomp. Gemakzucht leidt er vaak toe dat mensen het niet zo nauw nemen met hun portemonnee.

Het kan zelfs zo zijn dat een kortlopende reisverzekering + annuleringsverzekering vele malen duurder is dan een doorlopende reisverzekering. Zo betaalt u voor 15 dagen Thailand bij bijvoorbeeld de ANWB een ontstellende € 247,97. Dat is meer dan 2x zoveel als een doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking bij Zelf.nl!

Doorlopende reisverzekering is voordeliger

Een doorlopende reisverzekering is over het algemeen een stuk prettiger dan een kortlopende reisverzekering. Dat geldt niet niet alleen voor het bedrag dat u per dag betaalt aan uw doorlopende reisverzekering.

Let goed op de dekking die een reisverzekering biedt

Schade aan of verlies van waardevolle papieren, geld, annuleringsverzekering, ongevallen zijn allemaal zaken waar u van tevoren rekening mee dient te houden. Voor welke dekking kiest u wel en voor welke juist niet? Let daar op bij het berekenen van uw premie doorlopende reisverzekering. Bij de doorlopende reisverzekering van Zelf.nl, kunt u hier de polisvoorwaarden vinden.

Nieuwsgierig naar de premie doorlopende reisverzekering van Zelf.nl?

Premie doorlopende reisverzekering berekenen doet u hier.

You may also like...