Doorlopende reisverzekering Zelf.nl bijna 50% voordeliger

Zorgeloos vakantie vieren met de reisverzekering van Zelf.nlHet valt niet mee om een bericht als dit te schrijven zonder onszelf daarbij luidkeels op de borst te kloppen. Hoe dan ook, het is gebleken dat de premie van onze reisverzekering bijna 50% lager ligt dan de gemiddelde premie die andere verzekeraars berekenen. Vijftig procent! Betaalt u bij ons € 39,12 een jaarpremie voor een gezin met 1 kind. Elders betaalt u gemiddeld een dikke € 77 voor in veel gevallen een slechtere dekking.

Uw bagage is bij Zelf.nl voor een hoger bedrag verzekerd (tot € 5000)

Gemiddeld is uw bagage tot een ruime drieduizend euro verzekerd. Bij Zelf.nl is dat bedrag een stuk hoger. Uw bagage is bij Zelf.nl tot vijfduizend euro verzekerd. Dat is 63% hoger dan het gemiddelde. De Europeesche bijvoorbeeld rekent een premie van € 75 voor een gezin met 1 kind en de bagage is daarvoor tot € 3000 verzekerd. Bij Unigarant betaalt u € 94,20 en is uw bagage zelfs maar tot € 2500 verzekerd. Mondial Assistance rekent ook een lage premie (slechts 39,96), maar daar is uw bagage maar tot € 1000 verzekerd. Dat scheelt een slok op een borrel.

Reisverzekering vergelijken loont!

Het loont zeker de moeite om eens verder te kijken dan het reisbureau waar u uw reis heeft geboekt. Veel mensen sluiten namelijk een kortlopende reisverzekering af bij het boeken van de vakantie. Lekker makkelijk en het is meteen geregeld. Toch betaalt men vaak een stuk meer en als er dan eens iets is, dan blijken dekkingen vaak niet gelijk te staan aan de zorgeloze mensen in de brochures. Een vergelijking tussen reisverzekeringen op internet is snel gemaakt en u zult merken dat Zelf.nl hier erg goed in scoort.

Beste Koop volgens Consumentenbond

De Consumentenbond vindt de reisverzekering van Zelf.nl de Beste Koop. Dat betekent dat onze reisverzekering de beste kwaliteit levert voor de scherpste premie. Meer weten? De premie van uw reisverzekeringen berekenen doet u binnen een minuut.

You may also like...