boodschappenwagentje

Een tweede auto verzekeren bij Zelf met dezelfde korting als je eerste auto *LET OP GEWIJZIGD*

Update:
Schadevrije jaren die u met uw eerste auto heeft opgebouwd, gelden niet voor de tweede auto. Zelf.nl kent daar gelukkig wel een regeling voor. Als je gebruik wilt maken van deze regeling, moet je even bellen met ons: 072 518 0160

Voor elke extra auto die je bij Zelf verzekert, ontvang je dezelfde no-claimkorting als voor de auto die je oorspronkelijk bij Zelf hebt verzekerd. Dat is gunstig. Want dat biedt best veel voordeel. Hoe je van die regeling gebruik maakt en wat de spelregels daarvoor zijn, leggen we je graag uit.

Schadevrije jaren en no-claimkorting – hoe zat dat ook alweer?

Hoe je gebruik maakt van deze korting lees je hieronder, maar eerst nog even dit. Een jaar zonder schade rijden, levert je een schadevrij jaar op. Een schadevrij jaar doet je een treetje op de bonus-malusladder stijgen. Met elke trede krijg je een hogere korting op de premie van je autoverzekering. Bij Zelf is het hoogste kortingspercentage 80%.

De schadevrije jaren gelden maar voor één auto en één persoon tegelijk. Als je je auto verkoopt, dan worden je schadevrije jaren overgeheveld naar je nieuwe auto. Voor je extra auto(‘s) bouw je apart schadevrije jaren op. Toch kan je bij Zelf voor je extra auto(‘s) hetzelfde kortingspercentage op je verzekeringspremie krijgen als voor de auto die je oorspronkelijk bij ons verzekerd hebt.

Even een voorbeeld

Je hebt je auto bij Zelf verzekerd en je hebt 10 schadevrije jaren. Dat betekent dat je op trede 15 van de bonus-malusladder staat (bij Zelf krijg je 5 treden cadeau). Daar hoort bij ons een kortingspercentage van 80% bij. Dus je betaalt in dit voorbeeld geen € 80 per maand aan premie, maar slechts € 16 per maand.

Tot 2 extra auto’s

Bij Zelf kan je tot 2 extra auto’s verzekeren met hetzelfde kortingspercentage als de auto die je oorspronkelijk bij ons hebt verzekerd. Op deze manier loopt je voordeel aardig op.

Hoe je gebruik maakt van deze regeling

Ondanks onze geavanceerde techniek, zijn wij nog niet in staat om een tweede auto via onze website te verzekeren. Althans, niet met dezelfde no-claimkorting. Om dat voor elkaar te boksen, moet je ons even bellen. Dan regelen we het voor je. Ons telefoonnummer is 072 518 0160.

De auto uit de afbeelding (van autojunk.nl) is overigens niet te verzekeren bij ons. Die is iets te duur (zo’n 1,1 miljoen euro).

You may also like...

1 Response

  1. b.autar zegt:

    Kan mijn vrouw op mijn korting kunnen verzekeren ? maar hoe zit met haar eigen no-claimkorting opbouw ? Ik hoor graag van u . Gr B.Autar