17-940x530

Een portie levensinspiratie

Eigenlijk is het heel simpel: Jij leeft. Zelf verzekert. Of je nu jong, oud, arm of rijk bent: Jij leeft je leven op jouw manier. En soms heb je daar nu eenmaal een verzekering bij nodig. Op die momenten proberen wij je zo goed mogelijk van dienst te zijn. En in alle andere gevallen stimuleren we je vanaf nu het maximale uit je leven te halen.

Inspiratie

Nieuwe producten die je leven verrijken, tips om erop uit te trekken en te ontdekken: een dag geen inspiratie, is een dag niet geleefd. Zo zien wij het althans. Daarom vind je elke werkdag een beetje levensinspiratie op ons blog. Verzameld door de mensen van Zelf. Met een paar keer per maand een kans voor jou het zelf eens te proberen, testen of gewoon te gaan doen. Dat verklaart ook de foto bij dit artikel. Een jonge valkenier bij het Muiderslot van de serie Jij Leeft!. Dát vinden wij inspirerend.

Bijzondere verhalen

Dagelijks spreken we mensen met bijzondere verhalen. Verhalen die ons boeien, emotioneren, enthousiasmeren, maar vooral inspireren. Mensen die hun dromen najagen, het roer omgooien of zoiets moois doen dat wij niks anders kunnen dan hun verhaal doorvertellen. Met deze bijzondere mensen laten we je daarom eens per week kennis maken. Ook hier. Op dit blog.

Zoektocht

We zijn nieuwsgierig, energiek. Willen de wereld en alles wat daarbij hoort ontdekken en delen. Ervan uitgaand dat jij deze levenspassie met ons deelt, staan wij altijd open voor meer tips, trucs, inspiratie en bijzondere verhalen. Mocht je iets hebben wat de wereld niet onthouden kan worden, laat het ons dan weten via een reactie op dit blog of via vraag@zelf.nl.

Resumé

We zijn dan wel vernieuwd met een hoofdletter ‘V’, maar aan onze producten en diensten is niets veranderd. Daarom blijven we voor je klaarstaan op momenten dat je dat van ons verwacht. Niet nodig? Dan zijn we vanaf nu graag je sparringpartner om het maximale uit het leven te halen.

You may also like...

28 Responses

 1. AHJAM van HEESWIJK zegt:

  IK BEN IK
  WIJ ZIJN WIJ ……

  EN ZELF ZORGT VOOR ALLEBEI…..

  ANNIE EN ALBERT VAN HEESWIJK.

 2. H. Does zegt:

  Dit ziet er heel netjes en verzord uit! Daar kun je als klant goed verder mee.

  vr. gr. Henk Does

 3. K.Schoots zegt:

  Stoppen met die onzin. Kan de premie omlaag!

  • Cees K. zegt:

   Haha, wat een belachelijke tekst. Jammer hoor.
   Geef de Zelf-mensen eens even de kans hun enthousiasme te tonen en zichzelf te ontwikkelen naar een nog betere relatie met hun klanten. De kosten? Echt een schijntje! Succes ermee Zelf!

 4. Kees zegt:

  Eens met K. Schoots

 5. Broer zegt:

  De hoofdletter F van Fout bedoelen jullie eigenlijk ipv de hoofdletter V.
  De valkeniersport is het beste voorbeeld dat je kan geven
  van beperken van een leven. Een vogel symbool van vrijheid
  vastgebonden op stok of in kleine kooi mag even een rondje vliegen ter vermaak.
  Zelf staat dus eigenlijk voor egoïsme en narcisme.

  • Victor zegt:

   We kunnen een heel moeilijk antwoord bedenken, maar zo hebben we het nog geen eens bekeken. Goed punt. Dieren in vrijheid is het mooiste wat er is. Maar Rens houdt echt van deze vogels en die passie wilden we laten zien…

 6. Marije Koopman zegt:

  Ik wil gewoon een goede verzekering, niet nog meer nutteloze mails.
  Ben het helemaal eens met K. Schoots: laten we onze tijd besteden aan belangrijker dingen!

 7. P.Kruit zegt:

  Helemaal ééns met K. Schoots zo’n weblog heb ik iig persoonlijk niks aan. Online mijn polissen inzien en zonodig wijzigen was handig geweest, maar dat heb ik nog niet teruggevonden.. misschien lees ik er over heen?

 8. Ron Klaver zegt:

  Wat een onzin allemaal, laten we ons bezig met belangrijke zaken. Spreekt me niet aan.

 9. ruud van heijst zegt:

  alles keurig geregeld.geen onzinverhaal maar gewoon duidelijk.bij twijfel wordt er keurig gebeld.TEVREDEN.

 10. A van der Linden zegt:

  Eens met K.Schoots.wat een onzin.

 11. Rob van Erp zegt:

  Mooie site, daar niet van. Maar wat moet ik er mee? Alle bedrijven waar wij wat mee hebben sturen nieuwsbrieven of hoe deze verder mogen heten. Dat zijn er heel veel en het wordt ook teveel. Wij kunnen daar rustig een dag per week tijd voor nemen willen we alles goed bergijpen. Maar dat is nooit echt nodig, kan je net zo goed al die bedrijfs-mails missen als kiespijn.
  Ons doet u dus GEEN plezier met die visueel redlijk goed ontworpen Zelf-site.
  M vr grt, Rob van Erp

 12. Peter van der Mey zegt:

  Met deze bijzondere mensen laten we je daarom eens per week kennis maken. Ook hier. Op dit blog.
  Daar heb ik anders helemaal geen behoefte aan, en ik hoop dat ik nu niet elke keer “spam” van jullie krijg want anders ben ik bij de eerstvolgende vervaldag van mijn polis pleite

  • Victor zegt:

   Jammer om te horen dat je het niets vindt. Het is niet dat we je dwingen het te lezen. En voor de nieuwsbrief kun je je uitschrijven. Dat vind ik uiteraard jammer maar is misschien wel beter.

 13. Peter Stuijts zegt:

  Leuke website vooral de mooie foto spreekt mij erg aan,

 14. C.J. Zuurbier zegt:

  Ik weet niet wat ik er mee moet. Mijn inspiratie is al jaren weg. Alleen bij mijn biljartclub(55plus kroegbiljarters) krijg inspiratie om een carambol te maken).
  Als ik er een biertje bij neem gaat het nog beter.

 15. geert zegt:

  Beste allemaal,
  Ik ben het helemaal kwijt hoor, wat is dit voor onzin. Ik wil een verzekeraar en niet lid worden van een secte. Ik vind het fijn dat iedereen het naar zijn zin heeft bij zelf. Maar ik behoef daar niet van op de hoogte te zijn.
  Geef me mijn eigen (ZELF) omgeving om mijn verzekeringen bij te houden in te zien.
  En stoppen met dit gedoe.

  • Victor zegt:

   Bij een secte kan je nooit dagelijks opzeggen, dat kan bij ons wel! En fijn dat je het fijn vind dat wij het fijn vinden maar als je dat niet fijn vindt dan dwingt niemand het je te lezen. Als je de nieuwsbrief niet wilt ontvangen dan kun je je daarvoor uitschrijven met de uitschrijflink die met elke mail wordt meegestuurd. Voor wat betreft de Mijn Omgeving heb je een heel goed punt. Daar wordt hard aan gewerkt!

 16. Karla van Oenen zegt:

  Leuke interessante site, leuk veel inspiratie te lezen van anderen.

 17. hoornstra zegt:

  Dieren in gevangenschap is geen leven, helemaal dit soort dieren.

 18. werner zegt:

  Wat een blabla verhaal, vol met clichés,houd er alsjeblieft mee op en doe wat je moet doen,een goed verzekeringsproduct in de markt zetten.

  • Victor zegt:

   Een goed product staat bovenaan. Dat je niet waardeert wat we schrijven is niet erg. We doen het voor de mensen die het wel waarderen 🙂

 19. Aad Kerkhoff zegt:

  Beste Jongens en meiden van zelf.nl,
  Alle lof voor jullie aanpak. Goede site en ook heel duidelijk voor oudere mensen(zoals ik). M’n hele leven(inmiddels haast 75 jaar) vervelende vertegenwoordigers van verz.maatschappijen over de vloer gehad voor elk pietluttig gevalletje. Geef mij de aanpak van zelf.nl. dan maar. Ik heb nooit iemand van jullie bij mij voor de deur gehad. Hoeft ook niet, als je op basis van vertrouwen werkt. Maar jullie zijn er tenminste als je er moet zijn. Alles wordt enorm vlot bij jullie geregeld. Ook als er betaald moet worden. Dikke complimenten.Dat jullie site afwijkt van de grauwe massa ervaar ik als zeer positief. Waarschijnlijk uitgebroed door een ploeg jonge terzake kundige mensen die weten waar het op aankomt. Ik ben blij dat ik al m’n verzekeringen bij zelf.nl heb ondergebracht. Ga vooral zo door. En laat de negatieve personen maar lekker lullen. Heel veel succes namens Aad Kerkhoff, een zeer tevreden client.

  • Lars zegt:

   Wow. Bedankt voor deze lofrede. Ik heb hem doorgestuurd naar iedereen van mijn afdeling. Ik kreeg o.a. deze reactie terug:

   “Wat een heerlijke reactie. Heb hem hier vol trots aan vrienden voorgelezen!!!”, aldus Victor, teamleider Marketing.

   • Franklin zegt:

    Helaas deze maand “Zelf” verlaten i.v.m. elders minder premie p/mnd voor mijn automobiel. Graag gebleven maar in deze tijd geldt elke besparing van €. Máár wat mij wél van het hart moet is een groot compliment aan “HET Schadeteam” inzake de snelle & correcte afwikkeling van mijn dossier.

    Ik hou jullie in mijn vizier en wie weet ooit tot wederziens……
    Keep up the good work!

    Franklin D.