“Eikels! Jullie kunnen niet spellen. Het is Jij Leeft. Zelfverzekerdt!”

zelfverzekerdtOk, we krijgen zelden opmerkingen binnen van klanten die denken dat ‘Jij Leeft. Zelf Verzekert’ geschreven moet worden met dt. Maar dat ons motto de gemoederen bezighoudt, blijkt wel uit de vele mails, blogreacties en Facebook en Twitter berichten. “Jullie kunnen niet spellen, het is Zelfverzekerd!” of “Ik vertrouw geen organisatie die niet eens kan spellen”. De kritiek is niet van de lucht en in dit blog maken we daar graag voor eens en voor altijd een einde aan!

Hahaha, stond ik bijna op het verkeerde been!

Ja, dat vonden we ook direct leuk aan “Jij Leeft. Zelf Verzekert”. Je gaat toch even nadenken. Hoe zit dat ook alweer? Owja, het zit goed en het is nog even nadenken ook. Leuk. Doen! Zo ging het toen we het motto voor het eerst lazen. Niet wetende dat er best nog wat mensen zijn die dat echt totaal anders zien. En daarnaast nemen ze ook maar wat graag de moeite om ons dat haarfijn uit te leggen. Super, maar niet correct.

Dus daarom, de ultieme uitleg, voor eens en voor altijd!

“Jij Leeft. Zelf Verzekert” betreft hier een 3e persoon enkelvoud en die eindigt op een -t. Met een -d zou het een voltooid deelwoord zijn. Voorbeeld van een 3e persoon enkelvoud: “Jij Loopt. Zelf Rent.”, “Jij Denkt. Zelf Doet.”, “Jij Leeft. Zelf Verzekert.”. Allemaal met een t. Verzekert dus ook. Dat het een mooi grapje is met zelfverzekerd maakt het wat ons betreft alleen maar leuk 🙂

Ben je hierheen gestuurd nadat je exact zo’n berichtje hebt gestuurd?

Geen probleem. Wij maken continu spelfouten. Hoe zorgvuldig we ook proberen te zijn. Het is ook niet makkelijk. We vinden het daarom altijd fijn als je ons op de hoogte stelt van fouten. We zijn alleen zo blij met deze Jij Leeft, Zelf Verzekert, dat we op deze manier aan je wilden laten zien waarom we het nu wel een keer bij het rechte eind hebben 🙂

En tot slot. Waarom “Jij Leeft. Zelf Verzekert”?

We zijn nieuwsgierig, energiek. Willen de wereld en alles wat daarbij hoort ontdekken en delen. Ervan uitgaand dat jij deze levenspassie met ons deelt, staan wij altijd open voor verhalen die ons boeien, emotioneren, enthousiasmeren, maar vooral inspireren. Mensen die hun dromen najagen, het roer omgooien of zoiets moois doen dat wij niks anders kunnen dan hun verhaal doorvertellen. Omdat we die passie graag delen laten we je elke week kennismaken met bijzondere mensen die toch heel gewoon zijn gebleven. Zij leven, wij verzekeren.

Ga hier naar Jij Leeft op het weblog

You may also like...