Update: Einde slooppremie

UPDATE:
Deze aanbieding geldt inmiddels niet meer. Wij verlenen geen 50 % korting meer op een pechhulppolis bij Route Mobiel als u een Zelf.nl autopolis sluit.

Vanaf aankomende donderdag krijgen mensen die hun oude auto willen inruilen voor een nieuwe, daarvoor geen geld meer van de overheid. Dat heeft het Ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer gisteren bekend gemaakt. Autobezitters kunnen nog tot woensdagmiddag 17.00 uur gebruik maken van de sloopregeling.

Einde van de slooppremie

Wat hield De Nationale Sloopregeling in?

De Nationale Sloopregeling werd in mei 2009 in het leven geroepen. Het doel was om de inruil van oude, vervuilende auto’s te stimuleren. Moderne auto’s zijn minder belastend voor het milieu door de lagere uitstoot van schadelijke stoffen. Bezitters van oude personen- en bestelauto’s konden, als ze hun oude auto bij de aankoop van een nieuwer model zouden inleveren, een slooppremie van maximaal € 1.750 tegemoed zien. Om deze subsidie te kunnen bekostigen, had de overheid een speciaal potje beschikbaar gesteld. De in totaal 85 miljoen euro die daarin zat, is nu vrijwel op. Brancheorganisatie Bovag waarschuwde daar eerder dit jaar al voor. Er zijn 80.000 mensen geweest die gebruik hebbeng emaakt van de regeling.

Voor meer informatie: www.nationalesloopregeling.nl

Het voordeel van Zelf.nl

De autoverzekering van Zelf.nl is zeer voordelig. U betaalt altijd een lage premie, ongeacht het aantal kilometers dat u maakt. Maakt u ineens veel meer of minder kilometers? Dit heeft geen invloed op de hoogte van uw premie. Uw verzekering bij Zelf.nl blijft goedkoop! Bereken direct zelf uw premie.

Dubbel voordeel

Wanneer u kiest voor de autoverzekering van Zelf.nl kiest u voor kwaliteit tegen een zeer lage prijs. Dat geldt ook voor de Pechhulp Service van Route Mobiel. Juist daarom is de Pechhulp Service van Route Mobiel de ideale aanvulling op uw autoverzekering. U krijgt bij het afsluiten van een Zelf.nl autoverzekering nu het eerste jaar de Pechhulp Service Nederland voor de halve prijs!

You may also like...

1 Response

  1. 20-04-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Einde slooppremie http://tinyurl.com/y7gch55 […]