EK Special: over een kapotte televisie door een over-enthousiaste buurman

Een groot voetbaltoernooi als het Europees Kampioenschap is een tijd van gezelligheid, maar ook van blinde haat en adoratie. Even zijn de voetballers van het Nederlands team de gladiatoren van weleer en verdienen het om luidkeels toegejuicht te worden. De afkeer is naar elk team dat het waagt om in opstand te komen tegen de Oranje Leeuwen, met Duitsland voorop. Gesloopte inboedel door een al te enthousiaste reactie, is in veel gevallen gedekt door de van Zelf.nl.

Robin van Persie en Arjen Robben tegen Duitsland

De strijd der titanen is erg spannend. Gomez heeft in de elfde minuut gescoord tegen Nederland. Ruim zestig minuten lang staat die hatelijke 1-0 op het scorebord. Maar gelukkig krijgt Arjen Robben uiteindelijk de geest en met een weergaloze dribbel bedient hij Van Persie op maat. Die doet direct de discussie over Huntelaar of Van Persie in de punt verstommen en schiet de bal feilloos tegen de touwen.

Tien minuten later dribbelt Arjen Robben nogmaals de frustratie over de verloren finale van de Champions League van zich af, maar wordt door Badstuber tegen de grond gewerkt in de ‘zestien’. De penalty neemt hij zelf en deze keer faalt hij niet. Nederland verslaat Duitsland op z’n Duits (in de laatste minuten scoren) en is meteen door naar de volgende ronde.

Enthousiaste buurman sloopt televisie

Als Nederland wint van Duitsland in de poulefase, is dat geen gelegenheid die men over zijn kant laat gaan. We hebben gewonnen! En iedereen zal dat weten. De wedstrijd werd bij u thuis gekeken, samen met familie, vrienden en buren. Dat men zich verliest in de halfdronken roes van de overwinning, laat zich raden.

De buurman van nummer 16 staat op en neer te springen op uw houten vloer en de trillingen die dat veroorzaakt doen uw peperdure televisie (speciaal gekocht voor deze gelegenheid) kantelen en omvallen; de rest van de EK-wedstrijden zult u elders moeten bekijken.

Schade wordt gedekt door , maar de aansprakelijkheid ligt bij de buurman

De schade aan de televisie door de enthousiaste buurman wordt gedekt door de van Zelf.nl. Althans, u kunt ons in ieder geval bellen en wij zorgen dat het in orde komt. Het maakt dan niet uit of de televisie een speciaal geval is van Bang & Olufsen of een onbekend Chinees merk. Over de financiële gevolgen van een EK hoeft u zich niet druk te maken.

You may also like...