En dat is twee! Nu ook de Woonverzekering van Zelf.nl “Beste koop”!

Sinds februari van dit jaar is de Zelf.nl Doorlopende Reisverzekering door de Consumentenbond betiteld als “Beste koop” (blogbericht). En na uitgebreid onderzoek vindt de Consumentenbond ook dat er geen betere koop is dan de Woonverzekering van Zelf.nl. Dat zijn nu dus 2 verzekeringen van Zelf.nl met het predicaat “Beste koop”. En daar zijn we trots op!

Aldus de Consumentenbond:
“Bij de Woonverzekeringen (combinatie van inboedel- en woonhuisverzekering) is Zelf.nl (allrisk) de Beste Koop…. Bij een Woonhuisverzekering is naast een goede herbouwwaardegarantie vooral de kwaliteit van de dekking van belang. Die is op alle onderdelen goed”. Dit staat in de conclusie van de bond die onze verzekering beoordeelt met niet minder dan een 7,9.

Tip: Sluit de inboedel- en opstalverzekering bij dezelfde verzekeraar
In haar oordeel adviseert de Consumentenbond de inboedel- en de opstalverzekering bij dezelfde verzekeraar te sluiten. “Want bij omvangrijke schades (brand of overstroming) heb je ook met beide verzekeringen te maken. Ze bij dezelfde verzekeraar afsluiten voorkomt discussies over welke schade onder welke verzekering valt. Het is dan meteen duidelijk welke verzekeraar hulp organiseert en betaalt (denk bijvoorbeeld aan opruimingskosten, kosten van de opslag van inboedel en vergoedingen voor tijdelijk verblijf elders).” Bijkomend voordeel is ook nog eens dat bij Zelf.nl er een korting van 15% op de premie van de wordt verleend als deze in combinatie met de woonhuisverzekering (opstalverzekering) wordt gesloten.

Dit is het bewijs dat een lage premie niet ten koste gaat van de dekking
Natuurlijk is Zelf.nl erg blij met het feit dat nu ook een tweede verzekering is uitgeroepen tot “Beste koop”. “Het is het onafhankelijke bewijs van waar wij voor staan.”, aldus Marco van Muiswinkel, directeur van Zelf.nl. “Wij staan voor goede verzekeringen voor een lage premie. Dat is een veel gehoorde kreet, maar wij doen het ook echt. Dat bewijst de Consumentenbond. Een lage premie gaat bij ons nooit ten koste van de dekking. We houden de premie laag door erg slim op onze kosten te letten.”

You may also like...