Ervaringen Zelf.nl nu ook op Trustpilot.nl – vijf klanten hebben daarom een € 50 Bol.com cadeaubon verdiend

Elke week sturen wij een uitnodiging voor ons tevredenheidsonderzoek aan klanten die kortgeleden met ons in contact zijn geweest. Dit versturen wij naar aanleiding van het aanvragen, wijzigen of opzeggen van een verzekering of het melden van een schade. Op deze manier komen wij te weten wat er goed gaat en wat er minder goed gaat bij Zelf.nl. Zo krijgen wij een schat aan informatie om onze dienstverlening nóg beter te krijgen.

Ervaringen Zelf.nl nu ook op Trustpilot.nl

Een tijdje terug hebben wij aan de mensen die aan een dergelijk tevredenheidsonderzoek hebben meegedaan gevraagd om hun mening ook te delen op Trustpilot.nl. Uiteraard was dat niet voor niets. Degenen die een beoordeling achterlieten op Trustpilot.nl maakten kans op een cadeaubon van Bol.com ter waarde van € 50. De prijswinnaars hiervan zijn nu bekend. Licht uit, spot aan en laat een ferm tromgeroffel horen:

De heer Colak uit Almere
De heer Nieuwenhuis uit Lelystad
De heer Maas uit Woerden
De heer Schoonheim uit Drunen
De heer Wesseling uit Heemskerk

Alle prijswinnaars willen wij hartelijk feliciteren met hun cadeaubon van € 50 van Bol.com. Later volgen hun recensies.

Wie of wat is Trustpilot?

Trustpilot is een website waar u beoordelingen van consumenten over webwinkels kunt vinden. Deel uw winkelervaring, zodat andere Nederlanders uw ervaring kunnen lezen. Zo geeft u hen meer zekerheid over verzekeringen en financiële beslissingen.

Ook meedoen?

Op Trustpilot.nl kunt u zelf ook uw mening over Zelf.nl kwijt. Laat de wereld weten wat u van ons vindt.

You may also like...