Even voorstellen: de mensen achter Zelf.nl

Zelf.nl biedt u gemak en scherpe premies, omdat we een online verzekeraar zijn. Uiteindelijk blijft ons werk natuurlijk wel mensenwerk. Heeft u schade of een vraag, dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Wilt u weten wie zich dagelijks voor u inzetten bij Zelf.nl? Dan stellen we in iedere uitgave van deze nieuwsbrief vanaf nu graag een medewerker aan u voor. Te beginnen met Karel Sureveen.

Echt mensenwerk
“Ik zorg er bij Zelf.nl voor dat nabestaanden na een overlijden het bedrag uitgekeerd krijgen waar ze recht op hebben. Werk waarin juist het menselijke aspect belangrijk is. Als mensen met mij in contact komen, is dat immers meestal geen prettig moment. Ik probeer ze daarom zo soepel en snel mogelijk te helpen. Er zijn mensen die moeten huilen of die juist lacherig zijn. Ik geef ze dan natuurlijk alle tijd om tot rust te komen.”

Het blijft leuk werk
“Wat ik leuk vind aan mijn werk, is dat ik contact heb met verschillende mensen en dat ik ze kan helpen in moeilijke tijden. Ook mijn collega’s zorgen ervoor dat ik hier met veel plezier werk. Ze kennen me als oude rocker die bijna steevast in een T-shirt van de Rolling Stones rondloopt – de beste band ooit. Ze krijgen nog heel wat van die T-shirts te zien. Want al ben ik inmiddels al meer dan 35 jaar in dienst bij Zelf.nl en daarvoor bij ons moederbedrijf Proteq, ik wil nog lang niet weg!”.

You may also like...