foto 3

Hoe het voelt om een verzekeraar van gebroken harten te zijn

Sinds woensdag zijn we een verzekeraar van gebroken harten. Dat voelt als een zware verantwoordelijkheid. Misschien nog wel iets zwaarder dan het verzekeren van auto’s, huizen en spullen. Materiële zaken kun je vervangen of repareren, met een gebroken hart ligt dat iets complexer.

Sterk spul

Honderden aanvragen zijn inmiddels binnengestroomd. Daar zitten boze en verdrietige aanvragen tussen. De liefdesschadeclaims zijn openhartig. Soms zo openhartig dat we elkaar even met vochtige ogen aankijken.

Liefdesschade claimbehandelaar

Op Valentijnsdag gaan we alle binnengekomen schades behandelen. Met een team van 15 mensen. Collega’s die in het dagelijks leven de pet van marketeer, teamleider of copywriter (zoals ikzelf) dragen noemen zichzelf voor één dag liefdesschadeclaimbehandelaar. Mooi is ook dat we hulp krijgen van de bedrijven die deze actie met ons bedacht hebben.

Maar wat krijg ik dan?

Het blijft nog even een verrassing wat we je precies gaan sturen. De dozen met troostcadeaus zijn vandaag uitgeladen en nemen op ons kantoor in Alkmaar flink wat ruimte in beslag. Morgen gaan we elke claim in een envelop stoppen.

Waarom doen jullie dit?

We krijgen regelmatig de vraag waarom we dit doen. Het antwoord is heel simpel: we doen het voor een glimlach en een klein beetje meer naamsbekendheid voor Zelf. Wees dus niet bang dat we je gegevens gaan gebruiken om je later commercieel te ‘spammen’.

Sluit je verzekering nu af

Ben je net gedumpt of heb je je liefdesschade nog niet geclaimd? Doe het nu. Dan versturen we vrijdag 14 februari een kleinigheidje om de pijn te verzachten.

Iwan

Iwan is copywriter voor Zelf. Dat schrijven doet hij het liefst vanaf een toetsenbord. Vandaar dat zijn vrouw op vakantie de ansichtkaarten schrijft. In zijn vrije tijd doet hij John McEnroe na of leest hij dikke boeken.

You may also like...