Gezin gewond bij redden van hun hond

Tweede Paasdag stond er op de Telegraaf.nl een opmerkelijk nieuwsbericht. Vijf mensen uit een gezin in Stadskanaal zijn die ochtend lichtgewond geraakt bij het redden van hun hond. Hun huis stond namelijk in de brand. De reddingsactie is gelukkig geslaagd.

Hun woning werd getroffen door brand

Drie gezinsleden hadden ademhalingsproblemen omdat ze rook hadden ingeademd, de andere twee liepen snijwonden op door glassscherven. De vader, moeder en drie kinderen in de tienerleeftijd, hadden volgens een woordvoerder van de brandweer op zich voldoende tijd om de brandende woning te verlaten. Maar bij het in veiligheid brengen van hun huisdier liepen zij verwondingen op die in het ziekenhuis moesten worden behandeld. De hond maakt het naar omstandigheden goed. De woning ging helaas verloren.

De brand is aan de achterkant van het pand begonnen. Doordat er tijdens de brand een gaslek ontstond had de brandweer enige moeite om het vuur onder controle te krijgen. Rond half 10 kon het sein brandmeester worden gegeven. De oorzaak van de brand is onbekend.

Geen omkijken meer naar uw verzekering
Het onaangename gevoel of u nog wel voldoende verzekerd bent na een verbouwing of aankoop van een nieuwe keuken, bank, tafel of televisie is niet meer nodig. Met de Zelf.nl Woonverzekering bent u altijd ruim verzekerd tot een maximum van €400.000 voor uw woonhuis (opstal) en €125.000 voor uw inboedel. Zonder herbouwwaardemeters of inboedelwaardemeters. Profiteer bovendien van de lage premie van onze woonverzekering . Op Zelf.nl kunt u online een premieberekening doen. Heeft u liever persoonlijk contact? Dan bellen wij u graag terug!

Het belang van een huisdierverzekering

U staat er niet direct bij stil, maar uw eigen hond of kat kan een keer ziek worden of een ongeluk krijgen. Uw dierenarts kan ‘m vaak weer volledig genezen. Maar dat kost wel geld, soms zelfs veel geld. Rekeningen van € 600 a 700 zijn echt geen uitzonderingen meer. Gelukkig is er de Proteq Dier & Zorg verzekering, de grootste ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland. Uw hond is volledig afhankelijk van u en u wilt hem altijd de medische zorg kunnen bieden die uw hond of kat verdient. Proteq Dier & Zorg draagt als grootste dierenverzekeraar ook bij aan verantwoord huisdierbezit. Vrijwel alle kosten die worden gemaakt voor medische behandelingen van honden en katten als gevolg van een ongeval of ziekte worden gedekt. Betere zorg voor huisdieren wordt hierdoor mogelijk. Vraag daarom een offerte aan! Of nog beter: ga naar http://proteqdierenzorg.nl/ en maak het meteen in orde. Een prettige zekerheid want ook voor uw hond zit een ongeluk in een klein hoekje. Proteq Dier & Zorg is overigens hoofdsponsor van de Sophia Penning.

You may also like...

1 Response

  1. 07-04-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Proteq Dier & Zorg. Proteq Dier & Zorg heeft gezegd: Gezin gewond bij redden van hun hond http://tinyurl.com/yf3tlzx […]