Gezin slaapt jarenlang in auto

Er staat vandaag een bizar nieuwsbericht op De Pers.nl. De site meldt dat een Amerikaans gezin jarenlang in een auto heeft geslapen, zodat het huis schoon kon blijven. Het gezin bestaat uit een vader, moeder en dochter van inmiddels 16 jaar.

Het gezin sliep jarenlang in een Pontiac

Dwangmatig schoonmaken

Moeder Sherrine zou het huis in Miami dwangmatig schoonmaken en liet haar man en dochter niet toe tot het huis. De noordelijke vleugel was heel schoon en netjes, met mooie meubels, elektriciteit en stromend warm water. Volgens de dochter gebruikten de ouders die ruimte om de kinderbescherming om de tuin te leiden.

Extreem smerig

De zuidelijke vleugel van het huis was namelijk extreem vies. “Er stonden kannen met donker water, vuilniszakken en overal schimmel. De stank was ondraaglijk”, aldus een politiewoordvoerster. De echte slaapkamer was een rode Pontiac, die verborgen geparkeerd stond achter een hek, een busje en andere auto’s. De familie uit Miami douchten onder de tuinslang. Vader Philipe zou de bizarre situatie hebben getolereerd ‘omdat hij geen problemen met zijn vrouw wilde’.

Ouders aangeklaagd

De dochter leefde sinds haar achtste onder deze omstandigheden. De kinderbescherming heeft dit ontdekt na een melding van huiselijk geweld. Vader Philipe Mathieu (62) en moeder Sherrine (42) werden vrijdag aangeklaagd voor 863 gevallen van verwaarlozing van hun kind. Hun 16-jarige dochter is uit huis geplaatst.

Lees het artikel op De Pers.nl

You may also like...