Deense Dog grootste hond ter wereld

Op 22 februari is de Deense dog Giant George door Guiness World Records erkend als grootste hond ter wereld. Hij is op 15 februari gewogen en gemeten. De vierjarige hond uit Tuscon Arizona (Amerika) heeft een schofthoogte van 1.09 meter en weegt 111 kilo.

Giant George bij Oprah

50 kilo voedsel

Naast de benoeming ‘Grootste hond ooit’ is de Deense dog ook benoemd tot ‘Grootste levende hond’. Dave Nasser is het baasje van Giant George. Hij geeft de hond elke maand 50 kilo voedsel. Omdat hij nog geen hondehok heeft kunnen vinden waar Giant George in past, slaapt hij in een bed in huis.

Bij Oprah

Dankzij zijn erkenning door het Guiness World Records kreeg Dave Nasser een uitnodiging om met Giant George in de Oprah Winfrey Show te komen. Na een lastige vliegreis stonden er bij aankomst op het vliegveld in Chicago heel veel mensen op hen te wachten. In de studio kreeg Giant George zelfs een eigen ‘green room’.

Meer over Giant George

De website van Giant George: http://www.giantgeorge.com/

Volg Giant George op Twitter: http://twitter.com/GiantGeorgeAZ

Verzekeren

Een hond als Giant George kunt u bij Proteq Dier & Zorg verzekeren voor een maandpremie van €35,37. Bent u benieuwd naar de maandpremie voor uw hond of kat? Doe een premieberekening!

Welke hond past bij mij?

Wilt u ook graag een hond als huisdier? Lees dan ook ons artikel Welke hond past bij mij.

You may also like...