Heeft u uit pure frustratie de afstandsbediening in uw televisie gegooid na de zoveelste misser van Van Persie?

Nederland tegen Denemarken. Dat zouden we met gemak winnen. De voorspellingen waren bijna allemaal positief. Bijna niemand verwachtte dat Nederland schlemielig ten onder zou gaan tegen de Deense Vikingen. Einduitslag: 0-1 voor Denemarken, met 187 gemiste pogingen van Nederlandse kant.

Afstandsbediening door uw peperdure 50 inch 3D Full HD Led Televisie gegooid?

Hoewel u kunt voorspellen 🙂 dat een televisie stukgaat als u er een afstandbediening tegenaan gooit, hoeft dat niet te betekenen dat u het nakijken heeft als u de verzekering belt. Een dergelijk frustratiemomentje na de zoveelste mislukte doelpoging van een zekere Nederlandse spits, kan worden gezien als een tijdelijke ontoerekeningsvatbaarheid van uw kant. Het kan dus heel goed zijn, dat u de schade keurig netjes vergoed krijgt als u uw aanspreekt.

Medewerkers Zelf.nl begrijpen de pijn die een domme nederlaag veroorzaakt

Een verloren EK-wedstrijd leidt tot schade aan inboedel. Of dat nou is gebeurd tijdens de vijfde misser van Van Persie of het moment dat de scheidsrechter een zuivere penalty over het hoofd zag. Zelfs als u de schade zelf heeft toegebracht, kan die schade keurig netjes gedekt zijn door de . Alleen als er sprake is van daadwerkelijke opzet, dan gaan we moeilijk doen. Uit frustratie uw afstandbediening van uw afgeworpen en daardoor per ongeluk de televisie beschadigd, is dus gewoon gedekt. Expres uw televisie slopen met een afstandsbediening (u heeft drie keer moeten gooien) wordt weer niet gedekt.

Geïnteresseerd in onze ?

Ondanks de uitstekende voorwaarden is onze zeer scherp geprijsd. Premie berekenen.

EK voorspelling van Zelf.nl

Oh ja, deze nederlaag is voor onze jongens alleen maar een aanleiding om even een tandje bij te zetten. Onze leeuwen zullen de Duitse adelaars met 3-0 oprollen. Tegen Portugal hebben we ook nog een rekening te vereffenen en die zullen we met 5-0 huilend naar huis sturen.

You may also like...