Het is over en uit, Nederlands elftal verliest ook derde wedstrijd – tijd voor een welverdiende vakantie

Het is gebeurd. Het Nederlands elftal is op weg naar het Europees Kampioenschap 2012 maar liefst drie keer gestruikeld tegen Denemarken, Duitsland en op het laatst tegen Portugal. Met nul punten uit drie wedstrijden neemt Oranje roemloos het vliegtuig terug naar huis. Misschien dat Dick Advocaat met hen meevliegt, want ‘zijn’ Rusland faalde ook opzichtig tegen het nietige Griekenland – en dat spaart misschien toch ook weer een ticket voor hem uit :(.

Tijd voor een welverdiende vakantie

Over tickets gesproken, laat die voetbalmisère lekker achter u en bereidt u voor op een heerlijke vakantie naar de zon. Terwijl Nederland verdrietig achterblijft (zelfs de wolken huilen regelmatig mee), neemt u het er lekker van om zich straks weer volop te kunnen richten op de kwalificatiewedstrijden voor het WK 2014. Wij hopen in ieder geval dat het Nederlands elftal de kracht vindt om zich weer terug te vechten naar de wereldtop.

Een goede vakantievoorbereiding begint bij een goede reisverzekering

Het is misschien wat vroeg om nu al over een reisverzekering te hebben, terwijl u nog aan het bijkomen bent van de oranje ellende, maar het is nou eenmaal onontbeerlijk op vakantie. Het is een fijn idee als u straks aan het genieten bent van paella, Sauerkraut mit Bratwurst of een overheerlijke spaghetti bolognese, dat uw spullen verzekerd zijn tegen diefstal en schade. De reisverzekering van Zelf.nl biedt u die bescherming – en heeft het Beste Koop predicaat gekregen van de Consumentenbond. Niet gek, toch?

You may also like...