Het Paasweekend staat voor de deur

Tik op Google eens de zoekwoordcombinatie ‘paasweekend+weekend weg’ in. U ziet een hele lijst met aantrekkelijke aanbiedingen van vakantieparken en hotels. Het voorjaar begint en dit is het ideale moment voor een voorproefje op de zomervakantie.

Het is bijna Pasen!

Deze winter heeft het zo vaak gesneeuwd dat veel mensen echt toe zijn aan het voorjaarszonnetje. Misschien kunt u juist geen genoeg krijgen van de sneeuw en gaat u nog lekker op wintersport! Grijpt u uw kans in het Paasweekend?

Regelmatig op reis

Mensen die een caravan of stacaravan hebben gaan in het voorjaar vaak al naar de camping. Misschien zelfs wel in alle seizoenen. Maar ook als u niet van kamperen houdt is een weekendje weg een heerlijke mini-vakantie. Waar u misschien niet altijd over nadenkt is hoe u verzekerd bent als u een paar dagen weg gaat.

Doorlopend verzekerd

Met een doorlopende reisverzekering hoeft u zich nooit druk te maken over uw reisverzekering. Deze verzekering is belangrijk omdat uw reguliere schadeverzekering niet geldt op zakenreizen en/of bezoek aan familie of vrienden in het buitenland. Vooral als u naar het buitenland gaat heeft u uw reisverzekering ook nodig om daar medische kosten te kunnen dekken die uw ziektekostenverzekering niet dekt.

Kies voor Zelf.nl

Zelf.nl biedt een uiterst voordelige Doorlopende Reisverzekering. Hierbij kunt u ook nog uitgebreide aanvullende dekkingen afsluiten, zodat u voor elk type vakantie optimaal verzekerd bent. Bereken uw premie op Zelf.nl!

Dit artikel is voor u wellicht ook interessant:

Waar is mijn bagage?

You may also like...

1 Response

  1. 30-03-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Wat doet u met Pasen? http://tinyurl.com/ylekao3 […]