Het werd tijd: ook mijn vader stapt over naar Zelf.nl

Waarom kreeg ik mijn vader pas nu zo ver om over te stappen? Waarschijnlijk ligt dat aan mijzelf, maar het is mij uiteindelijk toch gelukt! Hij heeft een aantal verzekeringen bij ons ondergebracht. De forse besparing was voor hem de reden om over te stappen. Aanleiding was de late aankondiging van een premiewijziging van zijn tussenpersoon.

Niet eerder had ik mij beseft dat het nalopen van zijn verzekeringen zó ver van hem afstond. Blijkbaar moest er eerst iets fout gaan, voordat hij de moeite nam er eens naar te kijken. Achteraf bleek die moeite heel erg mee te vallen én bespaart hij nu 40% op zijn woon-, aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering.

Zelf uw verzekeringen regelen loont

Verzekeringen zijn voor veel mensen niet interessant en worden gezien als een moeilijk onderwerp. Als men eenmaal voor een verzekering heeft gekozen, is men niet snel geneigd om van het oude, vertrouwde af te stappen. Bij mijn vader was dat zijn tussenpersoon. Zijn gedachte is dat zo iemand hem een hoop werk uit handen neemt. Helaas moet daar wel betaald voor worden en wat voor werk is dat dan eigenlijk?

Verzekeren is eenvoudiger geworden

Met de opkomst van het internet is de toegang tot kennis en inzicht een stuk eenvoudiger geworden. Producten kunnen worden bekeken, premies kunnen worden berekend en men kan snel de meningen van klanten te weten komen.

Voor de komst van internet bleef die kennis binnen een beperkte groep: de tussenpersonen. Niets ten nadele van die tussenpersonen, maar ze zijn niet langer de enigen die deze kennis bezitten.

Ook zijn de verzekeraars zelf sterk veranderd. Ze zijn veel meer richting de klant gaan denken. Zij bieden daarmee een veel transparanter product en de dienstverlening na schade is sterk verbeterd.

Eenvoudige verzekeringen hebben niet altijd tussenpersoon nodig

Dat gemak geldt ook voor de verzekeringen van Zelf.nl. Deze hebben stuk voor stuk heldere en gunstige voorwaarden en bieden dus veel kwaliteit voor een scherpe premie. Het aanvragen van een verzekering duurt een paar minuten en men kan dat gewoon vanuit huis doen. De vragen die wij dan stellen zijn niet moeilijker dan die van een tussenpersoon. Ook wanneer u een beroep op uw verzekering moet doen, is één telefoontje al genoeg. Hetzelfde telefoontje als naar uw tussenpersoon, uw bank of een andere instelling.

Zelfde gemak, lagere premie

Mijn vader gaat bij Zelf.nl 40% minder premie betalen dan bij Avéro Achmea, zijn vorige verzekeraar. Daarvoor is hij niet méér tijd kwijt aan verzekeren. Wij bieden hem hetzelfde gemak voor een lagere premie. Mij lijkt dat een ideale situatie.

Ik kan u daarom aanraden om ook voor uw ouders of zelfs grootouders eens verder te kijken. Tegenwoordig is dat veel makkelijker geworden en in deze economische tijden is elke besparing meegenomen. Op Zelf.nl/verzekeringen vindt u al onze verzekeringen.

Zelf

Jij leeft. Zelf verzekert.

You may also like...