Hoe denkt u over kilometerheffing?

De Telegraaf.nl liet gister weten dat 68% van de ANWB-leden voor een vorm van kilometerheffing is. Een opvallend resultaat.

Kilometerheffing: een veelbesproken onderwerp

Kosten van het autorijden

Met de kilometerheffing wil de overheid het gebruik van drukke wegen op drukke momenten ontmoedigen. Autorijden wordt door de heffing duurder als u veel tijd op de weg doorbrengt. De hoogte van de heffing hangt af van een aantal factoren, zoals het aantal gereden kilometers per voertuig, het tijdstip waarop gereden wordt en het soort auto dat u rijdt. Een milieuvriendelijke auto kan korting opleveren.

Uw autoverzekering

Wanneer u veel kilometers maakt heeft u in principe ook meer kans op het krijgen of veroorzaken van schade dan wanneer u weinig rijdt. Diverse aanbieders van autoverzekeringen maken de hoogte van de premie daarom deels afhankelijk van het aantal kilometers dat u rijdt. Mensen die weinig rijden betalen bij die aanbieders minder dan mensen die veel kilometers maken. Gaat u ineens meer rijden? Dan wordt uw premie en dus uw maandlast hoger.

Hoe denkt u over kilometerheffing?

Wij zijn erg benieuwd hoe u denkt over kilometerheffing. Laat het ons onder dit artikel weten!

Het voordeel van Zelf.nl

De autoverzekering van Zelf.nl is altijd voordelig. U betaalt altijd een lage premie, ongeacht het aantal kilometers dat u maakt. Maakt u ineens veel meer of minder kilometers? Dit heeft geen invloed op de hoogte van uw premie. Uw verzekering bij Zelf.nl blijft goedkoop! Bereken direct zelf uw premie.

Dubbel voordeel

Wanneer u kiest voor de autoverzekering van Zelf.nl kiest u voor kwaliteit tegen een zeer lage prijs. Dat geldt ook voor de Pechhulp Service van Route Mobiel. Juist daarom is de Pechhulp Service van Route Mobiel de ideale aanvulling op uw autoverzekering. U krijgt bij het afsluiten van een Zelf.nl autoverzekering nu het eerste jaar de Pechhulp Service Nederland voor de halve prijs!

UPDATE:
Deze aanbieding geldt inmiddels niet meer. Wij verlenen geen 50 % korting meer op een pechhulppolis bij Route Mobiel als u een Zelf.nl autopolis sluit.

You may also like...

1 Response

  1. 01-04-2010

    […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Zelf Verzekeringen. Zelf Verzekeringen heeft gezegd: Hoe denkt u over kilometerheffing? http://tinyurl.com/yhxko54 […]